Erdoğan, Almanya’ya iniş yaptı, Ezhel karşıladı: Hoş geldin reis

Erdoğan'ın uçağı Berlin'e indiğinde, havalimanında bulunan rap sanatçısı Ezhel, sosyal medya hesabından "Reisi hoş geldin" mesajını paylaştı.

ezhel habermeydan

Erdoğan, Almanya’ya iniş yaptı, Ezhel karşıladı.

Almanya’ya resmi bir ziyaret gerçekleştirmek üzere hareket eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Berlin’e varışında kalabalık bir yetkili heyeti tarafından karşılandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç gibi üst düzey isimlerle birlikte seyahat eden Erdoğan’ı, Esenboğa Havalimanı’ndan uğurlayan bir protokol karşıladı.

Berlin’e inen uçağından inerken, rap sanatçısı Ezhel ise havalimanında bulunarak bu anları sosyal medyada paylaştı. Ezhel, Instagram hesabından “Hoş geldin reis” notuyla bir video paylaşarak bu anıyı ölümsüzleştirdi. Videoda, Erdoğan’ın varış anı uzaktan kaydedilirken, Ramin Farhangniya’nın seslendirdiği “Kuçelere Su Sepmişem” şarkısı eşliğinde duygusal bir atmosfer oluşturuldu. Bu paylaşım sosyal medya gündemine taşınarak dikkat çekti.

Exit mobile version