Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş bir araya geldi

CHP'li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Zeydan Karalar, Tunç Soyer ve Vahap Seçer'in Ankara'da bir araya geldiler.

Ekrem Imamoglu ve Mansur Yavas bir araya geldi habermeydan

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş bir araya geldi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Biz de İYİ Parti olarak 3 yılı aşkın bir süredir sokaklarda, hemen her yerde şahit olduğumuz ve yapılan tüm kamuoyu araştırmalarında Sayın Erdoğan’a karşı açık ara kazandığını gördüğümüz 2 ismin adaylığı konusunda görüşümüzü beyan ettik. Bu 2 isim; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Ekrem İmamoğlu’ydu” demişti. Bu açıklamalardan sonra gözler İmamoğlu ve Yavaş’a çevrildi.

Edinilen güncel bilgilere göre, Ekrem İmamoğlu, Zeydan Karalar, Tunç Soyer ve Vahap Seçer’in Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde bu toplantı gerçekleştirdi.

Gazeteci Hasan Öztürk ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bağımsız aday olabileceği iddiaları olduğunu vurgulayarak, “Bu Toplantı bir ön toplantı. Buradan Ankara’ya hareket eden İmamoğlu, 6’lı masayı toplamak için görüşüyor. Başka bir iddiaya göre ise, havayı koklamak için ve bağımsız aday olmak için ‘İYİ Parti’nin desteğini alabilecek mi?’ diye de düşünülüyor. Onu için ‘bağımsız aday olabilir’ iddiaları da var” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version