Edirne’de meydana gelen TIR kazasında 4 kişi hayatını kaybetti

Edirne'de, park halindeki arı kovanı yüklü 2 kamyonete çarpan bir TIR kazası meydana geldi. Bu üzücü olayda 4 kişi hayatını kaybetti ve 1 kişi yaralandı. Kazanın olduğu bölgede, arıların sokması sonucu 2 sağlık personeli ve 1 itfaiye personeli de yaralandı ve hemen hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

tir kazasi habermeydan

Edirne’de meydana gelen TIR kazasında 4 kişi hayatını kaybetti.

Edirne’de, 04.30 sıralarında Keşan-Gelibolu kara yolu Yerlisu Köyü Kavşağı yakınlarında üzücü bir kaza meydana geldi.

Romanya plakalı IF 14 NSM TIR’ı, Gelibolu’dan Keşan yönüne seyir halinde olan Gencay Eren’in kontrolünde, park halinde bulunan arı kovanı yüklü iki kamyonete (48 K 7912 ve 48 K 4919 plakalı) çarptı. Kazada, kamyonetin patlayan lastiğini değiştiren Doğan Menteşe ve oğulları Okan ve Hakan Menteşe ile işçi olarak çalışan Buluthan Aydın hayatlarını kaybettiler. TIR sürücüsü Eren ise yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri derhal olay yerine sevk edildi.

Ancak olay yerindeki arı kovanlarının devrilmesi sonucu çıkan arılar nedeniyle ekipler müdahalede güçlük yaşadılar. TIR sürücüsü Eren ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olaya müdahale eden 2 sağlık personeli ve 1 itfaiye personeli de arıların sokması sonucu yaralandı ve hastaneye sevk edildi. Arı kovanları, olay yerine gelen arıcılar tarafından başka kamyonetlere aktarıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Döğüşbelen Mahallesi’nden bal üretimi için Edirne’ye gittikleri belirtildi. Cenazeler, savcı ve polis incelemelerinin ardından Keşan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

Exit mobile version