Dilan Çıtak ağlayarak kendini savundu: Yaptığımdan utanmıyorum

Dilan Çıtak, THY'nin Bodrum - İstanbul tarifeli seferinde hostesin üzerine yürüdü ardından ise polise olay sözler söyledi. Son olarak Çıtak, sosyal medyada açtığı canlı yayında ağlayarak kendini savundu.

Dilan Citak aglayarak kendini savundu habermeydan

Dilan Çıtak ağlayarak kendini savundu: Yaptığımdan utanmıyorum.

Dilan Çıtak, Bodrum’dan İstanbul’a gelen Türk Hava Yolları’nın uçağında kedisi için kendisini uyaran kabin memuruna saldırmış ve kabin memurları uçağın İstanbul Havalimanı’na inişinin ardından Dilan Çıtak Tatlıses’ten şikayetçi olmuştu.

Dilan Çıtak, uçaktan indikten sonra şikayet işlemleri için kendisini havaalanındaki karakola davet eden polis memuruna hakaret etmişti. Yaşananların ardından THY, Dilan Çıtak’ın kara listeye alındığını açıkladı.

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından konunun çarpıtıldığını ifade ettiği bir açıklama yaptı.

YAPTIĞIMDAN ASLA UTANMIYORUM”

Dilan Çıtak, açıklamasında “Benim kedime bunu yapamazsın, başka hiçbir hayvana da bunu yapamazsın. Yaptığımdan asla utanmıyorum. Ben uyuşturucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasbetmedim! Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım, açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım, benim pornom da çıkmadı! Çocuklara tacizde bulunmadım, bir erkek olup bir kadını dövmedim, bir kadını da öldürmedim… Pardon ya! Kedime yapıldığı için ve şu an ön planda olduğum için mi bu karalama kampanyası içindeyim?” ifadelerini kullandı.

Çıtak, sosyal medya hesabında ‘Lütfen konu çarpıtılmasın. Durumum tamamen kendi kişilik haklarımı, hayvan haklarını ve bedensel bütünlüğümü savunmaktan ibarettir.’ şeklinde başladığı açıklamasına ise şu ifadelerle devam etti:

”Uçak içinde çağrılan üniformalı yer amirlerinin ve çekilen gizli kamera kayıtlarında da görüleceği üzere, üniformalı yer amirleri kolumu tutup çekiştiriyorlar ve canım o kadar yandı ki kolumu kurtarmam mümkün olmadı. O sırada annem, kolumu bırakmaları için adeta yalvardı. Bu, bir tacizdir ve bedensel bütünlüğüme yönelik bir müdahale ve saldırıdır. Çekilen gizli videoda, polisin yanında durumu polise anlatırken, bu kişilerin ne amaçla ve hangi yetkiyle bunu yaptığını sorguluyorum. Neye dayanarak kolumu tutup sıktıklarını sorguluyorum. Çarptırıldığı gibi bir polisle tartışma yaşanmadı; aksine, konuyu ve karşı tarafı polise hızlı ve stresli bir şekilde anlattım. Bir hayvanın canını kurtarmak İçin gösterdiğim çabanın bu kadar çirkinleştirilmesi, ünlü olmam sebebiyle filmleştirilmesi ve çarpıtılarak basına yansıtılması, kişilik haklarıma yönelik bir saldırıdır. Bana yardımcı olmak isteyen polis memurunun bu olayla bir ilgisi yoktur.”

 

 

Exit mobile version