DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan FETÖ lideri için ‘Sayın Gülen’ dedi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı canlı yayında terörist başına “Sayın Gülen” dedi. Babacan'ın bu sözleri tepkilere sebep oldu.

FETO lideri icin habermeydan

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan FETÖ lideri için ‘Sayın Gülen’ dedi.

Katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Davutoğlu-Babacan’ı kenara çeksin kayıtsız destek oluyorum’ sözlerini eleştirdi. Babacan konuşma sırasında FETÖ lideri için ‘Sayın Gülen’ ifadesini kullandı. Babacan’ın ‘Sayın Gülen’ şeklinde hitap etmesi tepki çekti.

Babacan’ın açıklamaları şöyle;

İnce’nin aklına acaba FETÖ meselesi bugün mü geliyor? Ve üstelik elindeki iddiaları da ben merak ediyorum. Sosyal medyada kendisiyle ilgili dolaşan bir sürü videolar var. Yani sayın Gülen ile ilgili güzellemeler yaptığı bir sürü videolar var. 17-25 Aralık’tan sonra da neler söylediğiyle ilgili videolar var. Şimdi ‘FETÖ’ diye iddiada bulunuyor. İddiasını ispat edemeyene biliyorsunuz müfteri deniyor.Koysun ortaya birşey. Bunun bir tanımı var, bir hukuki süreci var. Babacan ya da Davutoğlu ne yapmış ki utanmadan böyle bir iddiada bulunuyor. Mesela ben soruyorum; sayın İnce bu memlekete bugüne kadar hangi faydalı bir projeyi geliştirmiş? Bu memlekete faydalı hangi icraatı yapmış?

 

 

Exit mobile version