Değişimcilerden değişik işler

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda, 'değişimciler' grubunun adayı Özgür Özel, ikinci turda 812 oy alarak, partinin yeni genel başkanı olarak seçildi. Bu seçimde, Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Tolgahan Erdoğan'dan ilginç bir iddia ortaya atıldı.

iddia habermeydan

Değişimcilerden değişik işler…

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda başkanlık yarışını kaybeden Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarının kesinleşmesiyle Özgür Özel’e koltuğunu teslim etmesi beklenirken, CHP içi kulislere bomba etkisi yaratan bir iddia ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu’na yakınlığıyla bilinen İstanbul Oto Galerici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tolgahan Erdoğan, CHP’deki başkanlık seçimleriyle ilgili sosyal medya hesabından dikkat çekici bir iddiada bulundu.

Başkanlık seçimlerinde kullanılmak üzere hafta sonu 1.500.000.000 ₺ çekildiğine işaret edilen paylaşımda, CHP’li Erdoğan bu iddianın siyaseti sarstığını belirterek gazeteci Şavan Sevinç’e sorular yöneltti.

Tolgahan Erdoğan, “Sayın Şaban Sevinç’e soruyorum. Para iddialarına kızıyorsunuz peki soruyorum.

Dün pazar günü Laleli Aksarayda kapalı olan 4 Döviz Bürosu (Taç Döviz-Ats Gold – Karadeniz Döviz- Servet Döviz) hangi Belediye Başkanının talimatı ile açtırıldı.

Sabahtan öğlen sonrasına kadar Uber Vito araçlarla toplam 1.500.000.000 ₺ para neden ve nereye gitti ?

Bu iddiayi yalanlayacak varsa Laleli Ordu Cad. 5 Kasım tarihli mobese kameralarını izlemeye davet ediyorum.”

Exit mobile version