CHP Genel Başkanı Özel’den Erdoğan’a yanıt

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP'nin lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini hedef alan sözlerine yanıt verdi.

CHP Genel Baskani Ozelden Erdogana yanit habermeydan 1

CHP Genel Başkanı Özel’den Erdoğan’a yanıt.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 38. Olağan Kurultay’da Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu seçimlerinde oyunu kullandı. Özel, oy kullanma işleminden sonra açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu’yla telefonda görüştüklerini belirten Özel, “Önümüzdeki günlerde, mazbatadan sonra bir devir teslim törenini hep birlikte, bütün Türkiye’nin gözü önünde partimize yakışır bir şekilde yapacağız” dedi.

ERDOĞAN’A YANIT VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, ‘Erdoğan’ın size yönelik açıklamalarına değerlendirmeniz olur mu?’ sorusuna, “Erdoğan bundan sonra geçen her günün, kendisi açısından daha zor, bizim açımızdan daha moralli olacağını biliyor. Erdoğan’ın stresini, içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nden endişe etmeye devam etsin” yanıtını verdi.

Partiyi yönetecek kadroların çarşaf listeyle seçildiği bir seçimin yaşandığını belirten Özel, “Demokrasi, bu demek. Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki bu parti içi demokrasinin, bütün Türkiye’ye örnek olmasını diliyoruz” dedi. “Bundan sonraki süreçte hem parti içi demokrasiyi artırmaya, hem de Türkiye’ye örnek olmaya devam edeceğiz” diyen Özel, “Bu demokrasi şölenine katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Exit mobile version