Bursa’da gazdan zehirlenen 3 defineci hayatını kaybetti

Bursa'nın İznik ilçesinde define aramak için girdikleri mağarada jeneratörün gazından zehirlenen üç kişi can verdi.

Bursada gazdan zehirlenen 3 defineci hayatini kaybetti habermeydan

Bursa’da gazdan zehirlenen 3 defineci hayatını kaybetti.

Bursa’nın İznik ilçesinde kaçak kazı yaparken jeneratörden sızan gazdan zehirlenen baba oğul ve arkadaşları hayatını kaybetti.

İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi’nde ormanlık alandaki yaklaşık 5 metrelik mağaraya giren 3 kişi kaçak kazı yapıyordu. Ancak mağaranın girişine koydukları jeneratörden sızan gazdan zehirlendiler. Muhtar Zeynel Çetin’in jandarmaya durumu bildirmesi üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Bölgede arama başlatan ekipler, bir mağaranın girişinde hareketsiz halde yatan kişiyi görünce, sağlık ekiplerime haber verdi. Mağara girişinde Teyfik Özdemir’in cansız bedeni ile karşılaşan ekipler, jandarma iz sürme ve arama köpekleri Damga ve Meftun’un yardımı ile mağara içerisinde hayatını kaybeden Okan Özdemir ve İbrahim Ergün’ün de cansız bedenine ulaştı.

Olayla ilgili İznik İlçe Jandarma Komutanlığı, OYİ, JAK, AFAD, İtfaiye ve 112 Sağlık Ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürürken, Cumhuriyet Savcılığı’nın konuyla ilgili araştırması da devam ediyor. Definecilerin cansız bedenleri savcılığın incelemesinin ardından ekiplerce çıkarıldı. Jandarma da olayla ilgili gözcü konumunda başka kişiler olup olmadığını detaylı şekilde soruşturuyor.

 

 

Exit mobile version