Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul istikameti trafiğe kapatılacak

Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul istikameti, Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde planlanan bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle trafiğe kapatılacak.

bolu tunel habermeydan

Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul istikameti trafiğe kapatılacak.

Anadolu Otoyolu’nda gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmaları, Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul istikametinde 14 saatlik bir süre boyunca ulaşımın kapatılmasına sebep olacak. Bu süre zarfında, tünelin İstanbul yönü trafiğe kapalı olacak ve alternatif güzergahlar kullanılması gerekecek. Bakım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, güvenli bir seyahat için normal trafik akışı yeniden sağlanacak. Bu süreçte sürücülere daha önceden planlama yapmaları, seyahatlerini alternatif rotalara yönlendirmeleri ve trafik durumuyla ilgili güncel bilgilere dikkat etmeleri konusunda uyarılar yapılıyor. Tünelin düzenli bakımı, uzun vadeli güvenli ve sağlıklı ulaşım için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Geçişi, bakım onarım çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikametinde 21 Kasım 2023 Salı günü 08.00-22.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak. Ulaşım, Abant Kavşağı ile Kaynaşlı Kavşağı arasında D-100 Devlet Yolu üzerinden sağlanacak. Otoyolun, İstanbul-Ankara istikameti ise bu süreçte hizmet vermeye devam edecek.” denildi.

Exit mobile version