Beşiktaş-Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, Tüpraş Stadı'nda Gaziantep FK'yı konuk edecek. Mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek.

besiktas gaziantep maci ne zaman saat kacta hangi kanalda habermeydan

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, Tüpraş Stadı’nda Gaziantep FK’yı konuk edecek. Mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Süper Lig’in geride kalan bölümünde 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi yaşayan Beşiktaş, hanesine 16 puan yazdırdı.

Oynadığı maçların 3’ünü kazanan ve 6’sından mağlup ayrılan Gaziantep FK ise 9 puan elde etti.
Beşiktaş’ta kaleci Mert Günok kırmızı kart cezası nedeniyle, Daniel Amartey, Eric Bailly, Omar Colley, Arthur Masuaku, Umut Meraş ve Tayfur Bingöl’ün ise sakatlıkları nedeniyle, Emrecan Uzunhan ile Tayyip Talha Sanuç ise uzun süreli sakatlıkları gerekçesiyle kadroda yer alamayacak.

Ayrıca yüksek ateş ve üst solunum enfeksiyonu ve karın ağrısı nedeniyle rahatsızlanan Aboubakar’ın durumu maç saatinde belli olacak. Rosier ise rahatsızlığı nedeniyle Gaziantep FK. Maç kadrosundan çıkarıldı.

Sakatlığını atlatan Salih Uçan ise Gaziantep FK karşısında forma giyebilecek.

Beşiktaş, Gaziantep FK ile Süper Lig’de 9. kez karşı karşıya gelecek. Beşiktaş 8 mücadelede 1’i hükmen olmak üzere 4 galibiyet aldı. Söz konusu maçların 2’sini Gaziantep FK kazanırken, 2’si ise beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş-Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş – Gaziantep FK maçı 30 Ekim Pazartesi günü saat 20:00’de oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 1’de canlı izleyebilirsiniz.

Exit mobile version