Banu Parlak adliyeye sevk edildi!

Sosyal medyada yaptığı silahlı paylaşım sebebiyle gözaltına alınan güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak adliyeye sevk edildi.

Banu Parlak adliyeye sevk edildi habermeydan

Banu Parlak adliyeye sevk edildi!

Güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda ruhsatsız silah ile poz vermişti. O görüntülerin yayılması üzerine soruşturma başlatıldı. Dün polis tarafından gözaltına alınan Parlak’ın evinde yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmişti.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile yaşadığı kavgayla gündeme gelen Banu Parlak, geceyi nezarethanede geçirdi. Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nde ifadesi alınan Parlak’ın tehdit aldığı gerekçesiyle silah bulundurduğunu söylediği öğrenildi. Parlak işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Büyükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi. Fenomen Parlak, emniyet çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Öte yandan, Banu Parlak, 3 Kasım’da da İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alınmıştı. Kooperatif dolandırıcılığı iddiasıyla gözaltına alınan Parlak, hakim karşısına çıkıp ifade verdikten sonra serbest bırakılmıştı.

 

Exit mobile version