Bakan Özhaseki: Vatandaşa hizmet edeceğiz kimseyi ayırmayacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ‘Vatandaşa hizmet edeceğiz. Kimseyi ayırmayacağız. Kimsenin dinine imanına, mezhebine, partisine asla bakmayacağız. Mazeret de üretmeyeceğiz. Deli gibi çalışacağız.’ dedi.

Vatandasa hizmet edecegiz kimseyi ayirmayacagiz habermeydan

Bakan Özhaseki: Vatandaşa hizmet edeceğiz kimseyi ayırmayacağız.

Antalya’nın Serik ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, burada açıklamalarda bulundu. 1994 yılı öncesinde belediyecilikte CHP’nin hizmet etmek yerine ideolojik hareket ettiğini hatırlatan Bakan Özhaseki, “Biz de Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte yola çıktığımızda ‘Vatandaşa hizmet edeceğiz. Kimseyi ayırmayacağız. Kimsenin dinine imanına, mezhebine, partisine asla bakmayacağız. Mazeret de üretmeyeceğiz. Deli gibi çalışacağız.’ dedik. Allah’a hamdolsun Türkiye’nin her yerinde de bu söylediklerimizi ispatlayacak şekilde gayret ettik.” dedi.

Yerel yönetimler için iktidar gücünün de önemli olduğunun altını çizen Bakan Özhaseki, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gece gündüz demeden koşturuyoruz. Birlikte rahmet var. Şahsen ben Kayseri’de büyük işler yaptıysam, bütün bunların hepsinin arkasında iktidar gücü vardı. O gücü reddedemeyiz. O gücü de arkamıza almamız lazım.” ifadelerini kullandı.

 

Exit mobile version