Bağcılar’da aile hekimi darp edildi

Bağcılar Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli aile hekimi Mahmut Doğan, şüpheli hareketler sergileyen bir kişiyi uyarmasının ardından darp edildi.

aile saglik merkezinde dr saldiri habermeydan

İstanbul Bağcılar Çınar Aile Sağlığı Merkezi’nde Dr. Mahmut Doğan görevi başındayken, şüpheli hareketler sergileyen Yasin İ. isimli şahıs kendisini uyaran aile hekimini darp etti. Yaralanan Dr. Mahmut Doğan, Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken saldırgan Yasin İ. ise gözaltına alındı.

Saldırıya uğrayan Doktor, “30 yıllık hekimim. Hastalarım bugün çok yoğundu mesaim saat 5’e kadardı. 2. kattaki hemşire arkadaşlarımız beni aradılar. Dediler ki ‘doktor bey odamızın yanındaki tuvalete girip çıkan birisi var 4-5 seferdir 1 saattir buralarda. Tuvalete giriyor çıkıyor biz rahatsız olduk bu vatandaştan başka da haber verecek kimse yok binada size söylüyoruz’ dedi. Arkadaşlar yardım isteyince yukarı çıktım tuvaletin kapısını çaldım ‘dolu’ dedi bu vatandaş. Sonra tuvaletten çıkınca ‘kardeşim burası umumi tuvalet değil burası bir sağlık kuruluşu siz 1 saatten beri buradasınız. 4-5 seferdir tuvalete girip çıkıyorsunuz. İnsanları da rahatsız etme hakkınız yok’ dedim. Şahıs bana ‘sana ne sen kimsin seni parçalarım’ dedi. Bizim sekreter hanıma seslendim, ‘polisi ara burada vatandaş beni tehdit ediyor’ dedim. Hiç beklemediğim bir anda kapıdan çıkarken 180 derece döndü benim gözüme yumruk attı. Ben o yumruğun şiddetiyle yere düştüm. Yere düştüğümde yerler kan oldu. Tabii bu sefer bu adam vazgeçmedi geldi benim başıma tekmelerle vurmaya. Gücüm tükendi. Ne olduğunu anlayamadım. Arkadaşlarım gelmiş ayırmışlar. Şu an ölmediğime şükrediyorum” dedi.

Saldırgan Yasin İ.’nin yaralama, gasp, tehdit ve taciz suçlarından da kaydı olduğu öğrenilirken Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde “Kasten Yaralama” ve “Mala Zarar Verme” suçlarından başlatılan tahkikat işlerinin akabinde adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

 

 

 

Exit mobile version