Ankara’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri!

ankara da 29 ekim cumhuriyet bayrami etkinlikleri habermeydan

Ankara’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Başkentin dört bir yanında büyük bir coşkuyla kutlayacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Cumhuriyet’in 100. yılını düzenlediği etkinliklerle kutlamaya başladı.

Pazartesi günü başlayan etkinliklerin pazar gününe kadar devam edeceği bildirildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kentin dört bir yanında kutlayacak olan ABB, sevilen sanatçıları konuk edeceğini açıkladı.

ABB, Cumhuriyetin 100. yaşına düzenleyeceği meşaleli yürüyüş ile kutlayacak.

29 Ekim Pazar günü saat 18.00’da Ankara Toptancı Hali önünde başlayacak meşaleli yürüyüş Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda son bulacak.

Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında sanatçılar Güneş, Athena, Selçuk Balcı, Zeynep Bastık, Bege, Hadise, Murda, Candan Erçetin ve Işın Karaca sevilen şarkılarını Ankaralı müzikseverler için seslendirecek.

KONSERLERE ÜCRETSİZ RİNG SEFERLERİ DÜZENLENECEK

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının “Cumhuriyet Haftası” etkinlikleri kapsamında çok sayıda sanatçıyı Başkentlilerle buluşturacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi, konser günleri 14.00 – 20.00 saatleri arasında Kızılay Zafer Çarşısı’ndan Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’na ücretsiz ring seferleri düzenleyecek. Dönüş ring servisleri ise 20.00 – 24.00 saatleri arasında konser alanından Zafer Çarşısı önüne olacak.

AOÇ Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda düzenlenecek Cumhuriyet Konserlerinin programı ise şöyle;

Exit mobile version