AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı kazada yaşamını yitirdi

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında, iki aracın çarpışması sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti ve 1 kişi ağır yaralandı. Kazada yaşamını yitirenlerden biri, AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu olarak belirlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslamoğlu'nun vefatı üzerine taziye mesajını paylaştı.

artvin habermeydan

AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı kazada yaşamını yitirdi.
Samsun’un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkiinde Tolgahan Topuz’un kullandığı araç, karşı şeritten gelen AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu’nun aracıyla çarpıştı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücülerden İslamoğlu ve Topuz ile Nuhcan Çevik ve Ertuğrul Sağlam (26) ağır yaralandı.

Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Ne yazık ki, İslamoğlu ve Topuz kurtarılamadı. Bugün sabah saatlerinde Nuhcan Çevik de yaşamını yitirdiği bildirildi. Ertuğrul Sağlam’ın tedavisi ise devam ediyor.

Doğukan İslamoğlu’nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Artvin’e gönderildi. Tolgahan Topuz’un cenazesi Çarşamba ilçesi Ordubaşı Mahallesi’ne, Nuhcan Çevik’in cenazesi ise Çarşamba ilçesi Soğucak Mahallesi’ne gönderildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğukan İslamoğlu’nun kaza sonucu hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı.

Erdoğan paylaşımında, “AK Parti Artvin İl Gençlik Kolları Başkanımız, değerli yol ve dava arkadaşımız Doğukan İslamoğlu’nun vefatından derin üzüntü duydum. Merhum kardeşimize Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Exit mobile version