Adıyaman Milletvekili Yakup Taş enkaz altında

Türkiye'yi derinden sarsan depremde AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ve ailesinin enkaz altında olduğu bilgisi paylaşıldı.

yakup tas enkaz altinda habermeydan

Kahramanmaraş merkezli 7.4 şiddetindeki depremin ardından başta Kahramanmaraş olmak üzere çevre illerdeki büyük yıkım meydana geldi. Şimdiye kadar 13 kişinin hayatını kaybettiği açıklayanan Adıyaman’da enkaz altında kalanlar arasında AKP Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ve ailesinin de bulunduğu öğrenildi.

Taş’ın sosyal medya hesabından vekille ilgili şu açıklama yapıldı: “Vekilimiz Yakup Taş ailesi birçok hemşehrimiz gibi deprem nedeniyle enkaz altındadır. Dualarınıza vekilimiz ve ailesini de katar mısınız….” ifadelerine yer verildi. Alınan bilgiye göre, Yakup Taş’ın bulunduğu yere ulaşıldığını, kurtarılması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Öte yandan, İYİ Parti Gaziantep Nurdağ İlçe Başkanı Bünyamin Tek ve eşi depremde hayatını kaybetti. İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İYİ Parti ilçe başkanı ve eşinin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Kavuncu, “İYİ Parti’mizin Gaziantep Nurdağ İlçe Başkanı Bünyamin Tek ve kıymetli eşini maalesef depremde kaybettik. Merhum Başkanımıza ve eşine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version