Adalet Bakanı Tunç’tan Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasına ilişkin açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gündemi meşgul eden Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmaya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Dilan Polat ve Engin Polat habermeydan

Adalet Bakanı Tunç’tan Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasına ilişkin açıklama.

Türkiye’nin gündemindeki sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat soruşturmaya ilişkin konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, önemli açıklamalarda bulundu.

Kara para aklama iddialarıyla bir süredir gündemde olan Dilan ve Engin Polat çifti, iki gün önce gözaltına alınmıştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da Emniyet’teki işlemleri süren Dilan Polat ve Engin Polat soruşturması hakkında konuştu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, şüpheleri işlemlerin tek tek tespit edildiğini belirtti ve açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“MASAK’ın raporu var. Bu kişilere ve şirketlerine ait şüpheli işlemler tek tek tespit edildi. Adli kontrol ve gözaltı işlemleri yapıldı. Kendilerinin, yakınlarının ve şirketlerinin malvarlıklarına tedbir konuldu. Bu soruşturmayı bekleyelim ve hangi suçlarda muhatap olduklarını görelim. Soruşturma sonucunda iddianame ile hangi suçların işlendiği ortaya çıkacak.”

 

 

Exit mobile version