4 ilde orman yangını! Müdahale devam ediyor

Ülke genelinde endişe verici orman yangını haberleri gelmeye devam ediyor. Balıkesir, İzmir, Bursa ve Karaman illerinde çıkan yangınlara yönelik havadan ve karadan müdahale çalışmaları başlatıldı.

orman yanginlari habermeydan

4 ilde orman yangını…

Hava sıcaklıklarının rekor seviyelere ulaşmasıyla birlikte ülke genelinde bir dizi korkutucu orman yangını haberi gelmeye devam ediyor.

BALIKESİR

Balıkesir’in Sındırgı ilçesine bağlı Çaygören Mahallesi’nde çıkan orman yangını, Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından söndürülmeye çalışılıyor. Yangına hem havadan hem de karadan müdahale ediliyor.

KARAMAN

Karaman’ın Ermenek ilçesindeki Ardıçkaya ve Yaylacık mevkilerinde dün akşam başlayan orman yangınına da ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Ermenek Orman İşletme ve Ermenek Belediyesi itfaiye ekipleri, yangının kontrol altına alınması için çalışmalarını sürdürüyor.

BURSA

Bursa’nın Keles ilçesindeki Baraklı Mahallesi’nde çıkan orman yangını için Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri seferber oldu. Yangına havadan ve karadan müdahale edilerek söndürme çalışmaları başlatıldı.

İZMİR

İzmir’in Menderes ilçesindeki Şaşal Mahallesi’nde de orman yangını çıktı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından ihbar üzerine bölgeye yönlendirilen ekipler, alevlere karşı havadan ve karadan mücadele ediyor.

Bu yoğun çaba ve mücadeleyle yangınların kontrol altına alınması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Exit mobile version