29 Ekim için İstanbul trafiğinde düzenleme

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, yarın tüm yurtta coşkuyla kutlanacak. İstanbul’da resmi tören Vatan Caddesi'nde düzenlenecek ve tören nedeniyle cadde saat 06.00'dan itibaren trafiğe kapalı olacak.

yollar trafik habermeydan

29 Ekim için İstanbul trafiğinde düzenleme…

İstanbul Valiliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında İstanbul’da bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, yarın gerçekleştirilecek kutlama etkinlikleri çerçevesinde İstanbul’un Fatih ilçesindeki Vatan Caddesi’nde Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreni ve Tören Geçişi düzenleneceği belirtildi. Bu nedenle, 29 Ekim günü saat 06.00’dan itibaren program sona erene kadar Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) ve bu bulvara bağlanan tüm yollar belirli noktalardan araç trafiğine kapalı olacak.

Valilik, kapalı yollar nedeniyle oluşabilecek ulaşım sorunlarını azaltmak amacıyla alternatif güzergahlar da önerdi. Bu doğrultuda, sürücüler için Turgut Özal Bulvarı (Millet Caddesi) ve Fevzipaşa Caddesi alternatif güzergahlar olarak duyuruldu. Söz konusu alternatif yolların kullanımıyla trafiğin akıcı tutulması hedefleniyor.

Vatandaşların tören alanlarına rahatça ulaşabilmesi ve etkinliklerin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü de çeşitli güvenlik önlemleri alacak. İstanbul’da yarın yapılacak kutlama ve törenler nedeniyle şehir genelinde yoğun bir coşku beklenirken, trafiğe çıkacak vatandaşların da alternatif yolları tercih etmeleri ve trafik işaretlerine dikkat etmeleri istendi.

Exit mobile version