29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yılı İstanbul konserleri ve etkinlikleri!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı etkinlikleri kapsamında İstanbul'da gerçekleştirilecek olan 28 Ekim ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlik programı belli oldu.

29 ekim cumhuriyet bayrami 100 yili istanbul konserleri ve etkinlikleri habermeydan

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yılı İstanbul konserleri ve etkinlikleri!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı etkinlikleri kapsamında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan 28 Ekim ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlik programı belli oldu.

Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak gerçekleştirilecek olan etkinliklerde Gülşen, Edis, İrem Derici, Volkan Konak, Sertab Erener ve Sıla gibi ünlü isimler sahne alacak. İşte 29 Ekim 2023 Pazar İstanbul Cumhuriyet Bayramı konserleri ve etkinlikleri.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) Cumhuriyet’in 100. yılı kutlama konseri 29 Ekim’de Maltepe Etkinlik alanında yapılacak.

Etkinlikte, Haluk Bilginer’in seslendireceği temsili Cumhuriyet ağacı, bir kız çocuğu ile yolculuğa çıkacak.

40 dakika sürecek bu özel gösteriye, yurt dışından gelen hava ve yer akrobatları eşlik edecek.

İtalya’dan gelen uçan balonlu akrobasi ekibi, Türkiye’nin her şehrini temsil eden 81 halk oyunları dansçısıyla aynı sahnede buluşacak. Etkinlikte, halk oyunları ve modern dans ekipleri ile tiyatroculardan oluşan 210 kişi yer alacak. Hayallerinin peşinden giden kız çocuğunu, jimnastik sporcusu Doğa Kale canlandıracak.

Müzisyen, aranjör ve yapımcı İskender Paydaş da 29 Ekim’de Maltepe Sahil Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek kutlamalara katılacak.

Cumhuriyet kutlamalarına özel hazırlanan yeni şarkıları da dinleyicinin beğenisine sunacak Paydaş, Zülfü Livaneli, Duman, Kubat ve Edis’in de aralarında bulunduğu ünlü isimleri sahnesinde ağırlayacak.

Edis, Duman, Mazhar Alanson, Adamlar, İskender Paydaş ve Orkestrası ve Sıla 29 Ekim Pazar günü Maltepe Etkinlik Alanında sahne alacak.

Sertab Erener 29 Ekim Pazar günü Ataşehir Bulvarı’nda sahneye çıkacak.

Zülfü Livaneli ise Caddebostan Etkinlik Alanında konser verecek.

MELİKE ŞAHİN KONSERİ / Tarih: 28 Ekim Cumartesi / Yer: Maltepe Etkinlik Alanı

BETÜL DEMİR KONSERİ  / Tarih: 28 Ekim Cumartesi / Yer: Maçka Parkı, Şişli

OZBİ KONSERİ                / Tarih: 28 Ekim Cumartesi / Yer: Maltepe Etkinlik Alanı

Exit mobile version