Ziraat Bankası personel alım tarihi ve şartları neler?

Ziraat Bankası 577 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre, Ziraat Katılım bünyesinde istihdam etmek üzere Müfettiş Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, Servis Görevlisi alımı gerçekleştirilecek. Ziraat Bankası ise Uzman Yardımcısı ve Müfettiş Yardımcısı alımı gerçekleştirecek.

Ziraat Bankasi personel alim tarihi ve sartlari neler habermeydan

Ziraat Bankası personel alım tarihi ve şartları neler?

Ziraat Bankası personel alımı için ayrıntıları ve tarih bilgisini paylaştı. Ziraat Bankası İstanbul ilindeki Genel Müdürlük Birimleri ile Şubelerinde görevlendirilmek üzere, 150 Uzman Yardımcısı, Ziraat Bankası AŞ Teftiş Kurulu’nda görev almak üzere 15 Müfettiş Yardımcısı, Ziraat Katılım Bankası AŞ Teftiş Kurulu’nda görev almak üzere 12 Müfettiş Yardımcısı, Ziraat Katılım Bankası İstanbul ilindeki Genel Müdürlük Birimleri ile Şubelerinde görevlendirilmek üzere 150 Uzman Yardımcısı, Ziraat Katılım 250 Servis Görevlisi alımı yapacak.

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

Ziraat Bankası personel alımı başvuruları 24 Ekim – 10 Kasım 2023 tarihleri arasında alınacak. Başvurular İstanbul Üniversitesi’nin https://ziraatbankisealim.istanbul.edu.tr internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacak.

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

“Sınav Başvuru Formu” aday tarafından eksiksiz olarak doldurulacak ve son 6 ay içerisinde çekilmiş JPEG formatında vesikalık fotoğraf, sınav başvuru formuna eklenecektir. Fotoğrafı bulunmayan veya belirtilen özellikleri taşımayan fotoğrafla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Sınava başvuracak adaylar, Üniversite tarafından belirlenen sınav ücreti olarak 200- TL ödeyecektir. Ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında Üniversite’nin https://ziraatbankisealim.istanbul.edu.tr internet sitesi
üzerinden kredi/banka kartı ile gerçekleştirilecektir. Üniversite kuralları gereği başka kanallardan ödeme kabul edilmeyecektir.

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI VE ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Exit mobile version