Yüce Auto’dan 120 çalışanına 25 maaş ikramiye

Skoda'nın Türkiye distribütörü Yüce Auto, tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiye dağıttığı söylendi. Dudak uçuklatan ikramiye, Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce tarafından doğrulandı. 

Yuce Auto Yonetim Kurulu Baskani Ahmet Yuce habermeydan

Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce’nin, 120 çalışanına 25 maaş ikramiye verdiği ortaya çıktı.

Ahmet Yüce, ikramiye haberini doğruladı. Yüce, yaptıklarının normal olduğunu ifade ederek, “Bütün işverenlerin çalışanlarına haklarını zaten vermesi lazım. Açıkçası bunun bu kadar gündem olmasına da hayret ettim. Sonuçta çalışanlarımızın hakkını verdik” dedi.

Yüce Auto’nun 120 çalışanının tümüne 25 maaş ikramiye verdiklerini açıklayan Ahmet Yüce, “Çalışanlarımız bizim her şeyimiz, ailemiz. Başarımızın altında çalışanlarımızın emekleri var. Bu yıl işlerimiz yolunda gitti ve böyle bir karar aldık” ifadelerine yer verdi.

Ahmet Yüce, Yüce Auto’nun ortağı olan Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile konuşarak söz konusu kararı aldıklarını belirtti. Yüce, “Bizim yaptığımız gayet normal bir şey. Geçen yıl da çalışanlarımıza 15 maaş ikramiye vermiştik” şeklinde konuştu.

AHMET YÜCE KİMDİR?

Yüce Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, 1957 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. 1977 yılında Galatasaray Lisesi’nden mezun olan Yüce, 1977 senesinden beri Orhan R. Yüce ile birlikte otomotiv sektöründe çalıştı. Alfa Romeo markalarının yedek parça tedarikini sağlayan Attila Ahmet Yüce sonrasında Alfa Romeo markasının Türkiye distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yaptı.

1987 senesinde Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin kurucu üyesi olarak derneğin hayata geçmesinde rol oynayan Attila Ahmet Yüce, Erya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yüce Motor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürütüyor. Yüce Auto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirilen Attila Ahmet Yüce, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu ve Büyük Kulüp üyeliklerini sürdürüyor. Fransızca bilen A. Ahmet Yüce’nin, Ali Yüce isimli bir oğlu bulunuyor.

Exit mobile version