Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST’te Ege Üniversitesi standına ziyarette bulundu

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Ege Üniversitesi’nin Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ndeki standını ziyaret etti.

bayraktar teknofest habermeydan

Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST’te Ege Üniversitesi standına ziyarette bulundu.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ana yürütücülüğünde düzenlenen, Ege Üniversitesi’nin paydaş olarak yer aldığı dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), Adana Havalimanı’nda devam ediyor. Festivalin ikinci gününde Ege Üniversitesi’nin standı, havacılık ve teknoloji meraklılarının yoğun ilgisini çekti. TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Ege Üniversitesi’nin standını ziyaret ederek öğrencilerin geliştirdiği projeleri inceledi. Bayraktar, Egeli gençlerle sohbet ederek onlara başarı dileklerini iletti. Selçuk Bayraktar’ın yanı sıra Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç ve çeşitli özel ve kamu kurumlarının temsilcileri de Ege Üniversitesi standını ziyaret etti.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Adana’da kapılarını ziyaretçilerine açan dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde; tam akredite, öğrenci odaklı, öncü araştırma üniversitemizin standı yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Festivalin ikinci günü üniversitemiz standında TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selçuk Bayraktar’ı ağırladık. Proje takımlarımızda yer alan akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizle projeleri değerlendiren Selçuk Bayraktar, Millî Teknoloji Hamlesi vizyonuyla hazırlanan projelerimize büyük ilgi gösterdi. Yurt içinden ve dışından, 7’den 70’e herkesin teknolojiyle buluşmasına imkânı sunan TEKNOFEST’e katkılarından dolayı Sayın Bayraktar’a şükranlarımı sunuyorum. Festivalde, proje takımlarımızın geliştirdiği yapay zekâ, otonom sistemler, savunma teknolojilerine yönelik projeler havacılık ve teknoloji meraklılarının ilgi odağı olması bizlerde ayrı bir motivasyon oluşturdu” dedi.

 

Exit mobile version