Milli Piyango’nun büyük ikramiyesi netleşti! Tam, yarım ve çeyrek biletler ne kadar?

Milli Piyango yılbaşı çekilişine kısa bir zaman kala büyük ikramiye tutarı belli oldu. 2024 yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon lira olarak belirlendi.

Milli Piyangonun buyuk ikramiyesi netlesti habermeydan

Milli Piyango’nun büyük ikramiyesi netleşti! Tam, yarım ve çeyrek biletler ne kadar?

31 Aralık gecesi düzenlenecek yılbaşı özel çekişi için geri sayım sürerken, Milli Piyango tarafından yapılacak yılbaşı çekilişinin büyük ikramiyesi 400 milyon TL olarak olarak belirlendi. İkramiye ve bilet fiyatları Milli Piyango’nun resmi web sitesinden duyuruldu.

2024 YILBAŞI BİLETİ NE KADAR?

Yılbaşı çekilişi özel Milli Piyango bilet fiyatları belli oldu. Buna göre 1 Ocak günü yapılacak çekilişte şansını deneyecekler için çeyrek bilet 100TL, yarım bilet 200 TL, tam bilet 400 TL’den satılacak.

TOPLAM İKRAMİYE 2 MİLYAR 355 MİLYON 650 BİN TL

Dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL. Büyük ikramiye çekilişi 31 Aralık 2023 gecesi televizyonda canlı olarak yayınlanacak ve tüm çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com’da açıklanacak. Oyun severler, amorti sonuçları da dahil olmak üzere biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını www.millipiyangoonline.com’dan kolaylıkla öğrenebilecek.

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ KURALLARI

Milli Piyango bilet tipleri üçe ayrılır; Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Alınan ve ikramiye kazanan bilet tam bilet ise ikramiyenin tümü, yarım bilet ise ikramiyenin yarısı, çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği* kazanılır. Milli Piyango’da iki tane özel kategori bulunur. Amorti, son kazanan kategoridir. Birincisi 0-4 arasından ikincisi 5-9 arasından olmak üzere iki numara çekilir. Son basamağı bu iki numaradan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanır. Teselli kategorisi ise, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre farklılık gösteren ikramiyedir. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/milli-piyango/milli-piyango-oyun-kurallari adresinden ulaşılabilir.

Milli Piyango 2023 Yılbaşı Çekilişi’ne özel olarak, büyük ikramiyenin, satılan 4 çeyrek bilete ya da 2 yarım bilete denk gelmemesi durumunda, büyük ikramiyenin tamamı, bilet payına (tam, yarım, çeyrek) bakılmaksızın, ödülün isabet ettiği satılan bilet(ler) arasında eşit olarak paylaştırılacaktır.

Exit mobile version