BİM Aktüel 6 Ocak 2023 Cuma Listesi Yayında!

Ucuz alışverişin başlıca adresi BİM Aktüel; yepyeni fırsatlarıyla 6 Ocak 2023 Cuma sayısıyla yayında.

bim01

Hafta sonu ailelerin mütemadiyen yaptığı alışverişlerde, BİM Aktüel ürünlerinin önemi oldukça fazla. Ucuz alışveriş imkanını yılın her döneminde sağlamayı başaran BİM Aktüel listeleri; Salı ve Cuma günlerinde sunduğu fırsatlarla her zaman dikkatleri üzerine çekebilmekte. Salı günleri envanterde yer alan ürünlerden kampanyalar sunan BİM Aktüel; Cuma günlerinde ise BİM’in standart ürün skalasının dışına çıkmakta. Her hafta bu planla hareket eden firma, bu sayede müşteri envanterini her geçen gün genişletmeyi başarıyor.

Uzun bir süredir yapılmayan “Tek Fiyat” formatını geri getiren BİM Aktüel; yılın ilk Cuma’sında da birbirinden ilginç fırsatları müşterileriyle buluşturuyor. Normal haftalarda her sayfasında farklı bir ürün grubuyla okuyucu karşısına çıkan liste; bugünkü fiyat odaklı konseptinde ise, yalnızca ürünlerin değeri üzerinden gruplara ayırıldı. İndirimleri kısa bir süre içerisinde yakalamak isteyen herkesin başlıca başvuru adresi olan BİM Aktüel; bu hafta sonunda da birçok müşterisinin yalnızca BİM’den alışveriş yapmasını sağlayacak.

BİM Aktüel 19,50 ₺ Ürünleri

BİM Aktüel’in bu haftaki sayısı, ana konseptleri fiyatlar üzerinden oluşturdu. En ucuz ürünlerin yer aldığı bölüm olan 19,50 sayfasında ise, birden fazla ürün grubunu görmek mümkün. Ancak yine de genel hatları itibarıyla yalnızca iki temel başlıkta buluşulduğu görülmekte. Bunlardan ilki, net bir şekilde görülebilen cam ürünler oldu. hobby life, borcam gibi önemli markaların mutfaklar için sunduğu şık tasarımlar; bu haftanın en ucuz fırsatları olarak öne çıkmakta. 19,50 ₺’ye alınabilen bu ürünler; ev içerisindeki sunumların çok daha kaliteli olmasını sağlıyor.

Listenin sağ alt tarafında konumlanan ürünler ise; çocuklarında uygun fiyatlı eğlence şansına erişmesine önayak oluyor. Barbie’nin lisanslı ürünlerinin başını çektiği bu bölümde; erkek ve kız çocukları için onlarca farklı oyuncak alternatifini bir arada görmek mümkün. Ev içerisinde eğlenmek isteyen çocuklar ve onların aileleri düşünülerek tasarlanan bu fırsatlar; yılın ilk hafta sonunun daha iyi geçmesini sağlayacak.

BİM Aktüel 79,50 ₺ Ürünleri

Listenin ikinci sayfasında, her bir seçeneği 79,50 ₺ olan ürünler yer alıyor. Sol üst kısımda ev gereçleriyle başlayan fırsatlar silsilesi; sağ üst kısımdaki kadın cüzdan ve organizer ile devam etmekte. Tam ortada konumlanan Parex temizlik seti ise; ev için alınması gereken ve fiyat – performans dengesi en yüksek ürün olarak öne çıkarılmakta.

Sayfanın sağ alt kısmına inildiğinde ise; eşofman altı ve çocuklar için atkı bere takımlar ile, giyim alanında da fırsatların olduğu görülebilir. Evin büyüklerinin düşünüldüğü fırsatların hemen ardından gelen çocuk giyim ürünleri, bu sayfada da çocukların isteklerine sunulacak diğer ürünleri müjdelemekte.

Sol alt köşede konumlanan oyuncak setleri; tıpkı ilk sayfada olduğu gibi, en mutlu sonun çocuklara ayırılmasını sağlamakta. 3’lü arabalar, satranç takımı, güzellik seti ve oyuncak bebek setleri; yalnızca 79,50 ₺ ödenerek çocukların uzun süre boyunca eğlenebileceği ürünler olarak öne çıkar. Bu sayede de BİM Aktüel tercihini yapan her aile ferdi, mağazalardan mutlu ayrılmaktadır.

BİM Aktüel 49,50 ₺ Ürünleri

49,50 ₺’den satılan ürünler sayfasında ise; ilk sayfadaki ürün skalasına benzer bir yapı görmek mümkün. Başlangıçta Paşabahçe ve borcam ürünleri ile mutfağın ihtiyaçlarına seslenen sayfada; sonraki ürünlerde ise ağırlıklı olarak evin temizlik gereksinimlerinin bazıları önemsenir. Havlu setleri, kurulama bezleri, organizer alternatifleri gibi ürünler; ev temizliğinin olmazsa olmazı ürünler olarak öne çıkmakta.

Sağ alt kısımdaki şarj kablosu ile evin her ferdinin gereksinimi karşılanırken, bu sayfada da sol alt bölmenin sahibi çocuklar oldu. Traktör setleri, yarış arabaları, hamburger ve pasta setleri, kutu oyunları ve oyun hamurlarını içeren bu sayfayla birlikte; “Tek Fiyat” kampanyasının başlıca kazananlarının çocuklar olduğunu anlamak mümkün.

BİM Aktüel 119,00 ₺ Ürünleri

Listenin en yüksek fiyatlı fırsatları ise; alışılagelmiş bir ürün grubuyla arz-ı endam ediyor. Teknolojik ürünler için birbirinden ilginç fırsatlar sunan BİM Aktüel; özellikle de kişisel kullanımda büyük faydalar sağlayan speaker, akıllı bileklik, ekran büyütücü gibi ürünlerdeki indirimleriyle kullanıcıları etkilemeyi başarır.

Sayfanın orta bölümünde ise, önceki sayfalardaki ev gereçleri temasının bir kez daha altı çizilmekte. Kahvaltılık seti, borcam tepsi setleri, çay seti, kurabiyelik ve daha pek çok cam odaklı ürün; listenin dikkat çekenleri arasına girmekte.

Ayakkabı ve çanta fırsatlarının da yer aldığı alt bölmede ise; yine sol kısımda oyuncaklara yer verildi. Figürlü blok set ve robot araba seçenekleri; hem çocukların hem de büyüklerin ilgisini çekebilmesiyle de fark yaratıyor.

BİM Aktüel’in “Tek Fiyat” odaklı 6 Ocak 2023 Cuma sayısı, BİM mağazaları ve online platformlarda yerini aldı.

Exit mobile version