BİM Aktüel 30 Aralık 2022 Cuma Listesi Yayında!

Ucuz alışverişin hafta sonu adresi BİM Aktüel'in 30 Aralık 2022 Cuma listesi raflardaki yerini aldı.

bim01

Hafta sonu alışverişinin ucuzluk konusundaki başlıca adresi BİM Aktüel, bu cuma da takipçilerine önemli fırsatlar sunmaya devam ediyor. BİM’in standart envanterinde yer almayan ürünlerin satışa sunulduğu Cuma listesinde; hafta sonu alışverişinin tek bir noktadan tamamlanabilmesi amaçlanmaktadır. Piyasanın altında satış fiyatlarıyla dikkat çeken kaliteli ürünler; BİM’in müdavim müşterilerinin de farklı fırsatlarla karşılaşabilmesinin önünü açar. 2022’nin son BİM Aktüel listesinde de; önceki listelerdeki tasarım anlayışı devam ediyor. Evin tüm ihtiyaçları, bu hafta sonunun en uygun fiyatlarıyla BİM Aktüel’de sizlerle.

BİM Aktüel 30 Aralık 2022 Listesi

BİM Aktüel listesinin ilk sayfası; kedi figürlü ürünler temasıyla şekillendi. Sayfanın tamamına hakim olan kedi teması; ürünler harici konulan tasarımdaki kedi çizimleriyle de desteklenmekte. Üst kısımdaki kedi temalı mutfak halısı, bardak, pijama takımı, kapı önü paspası gibi ürünlerle başlayan fırsatlar; listenin alt bölmesindeki kedili ürünlerle devam etmekte.

Kedi figürlü veya tamamen kedi şeklinde olan ürünlerin yer aldığı bu sayfada; alt kısımdaki ürünlerin de ana teması değişmemekte. Kedili kupa, saklama kutusu, kedi figürlü kedi maması kabı gibi ürünler; hem çocukların hem de büyüklerin çok sevdiği kedilerin, evin her yerinde yer almasını sağlıyor. Kulaklıklar ve gece lambası seçenekleri ise; kedilerin teknolojik seçeneklerde de var olabileceğini gösteriyor.

Listenin ikinci sayfasında ise; Cuma listelerinin değişilmez opsiyonlarından mutfak eşyaları bulunmakta. Bütün bir sayfanın tamamen mutfak ürünleri üzerine ayırılmış olması; evin en önemli bölgelerinden birinin tüm eksiklerini giderebilme imkanını sağlamakta. Üst kısımda yer alan porselen tabaklar ve teflon tencere – tava çeşitleri; sayfanın geri kalanında ağırlığını hissettirecek cam ürünlerin haricindeki seçenekler olarak öne çıkar. Sunulan fiyat bareminin uygunluğu ise; ilginin daha da artmasını sağlamaktadır.

Orta ve alt kısımda yer alan cam ürünler ise; mutfak içerisinde kullanışlılığıyla fark yaratan objelerin seçkisi niteliğinde. Su bardakları, çay bardakları, saklama kapları, şekerlik, meşrubat bardakları gibi birden fazla opsiyon; ev içerisinde önemli bir yer teşkil eden mutfak ürünlerinde ilginç fırsatlar sunar. Alt bölümün sonunda yer alan nakışlı havlu ve termal tayt seçenekleri ise; bu sayfadaki temel müşteri grubunun kadınlar olduğunun altını net bir şekilde çizmektedir.

Üçüncü ve son sayfada; iki farklı konseptin öne çıktığı görülür. Üst kısımda yer alan ürünler; BİM Aktüel’in alışılagelmiş kısımlarından olan teknoloji ürünlerini kapsar. Blender seti, elektrikli bisiklet, ütü, kulaklık çeşitleri, telefon standı, petek üstü yönlendiricisi, gece lambası gibi birbirinden çok farklı görünen ürünler; bu haftaki teknoloji köşesinin birden fazla ihtiyaç grubuna seslenmesini sağlar. Yılın son teknoloji fırsatlarını içeren bu bölümde; fiyatların uygunluğu sayesinde müşteri memnuniyeti katsayısı da artar.

Listenin son bölümünde ise; yine çocuklara dair birbirinden çeşitli ürün seçenekleri bulunmakta. Birkaç yaş grubuna birden hitap eden oyuncak, puzzle, hikaye kitapları, kutu oyunları, müzikli oyuncaklar, eğlenceli bloklar, oyuncak bebekler ve daha niceleri; BİM Aktüel’in her zaman yer verdiği çocuk ürünleri arasında konumlandı.

BİM Aktüel 30 Aralık 2022 Cuma listesi; bugün itibarıyla BİM mağazalarında ve online platformlarda yerini aldı.

Exit mobile version