BİM Aktüel 3 Şubat 2023 Cuma Listesi Yayında!

Hafta sonunun müjdecisi niteliğindeki listeleriyle dikkat çeken BİM Aktüel; 3 Şubat 2023 Cuma listesiyle raflardaki yerini aldı.

bim01

Hafta sonu alışverişi için planlarını yapmaya başlayan aileler, ilk olarak BİM Aktüel’in Cuma günü çıkan listelerine bakmaktalar. Ev içerisinde gereksinimi duyulan tüm ürünlerin satışını sağlayan BİM Aktüel; envanteri dışında geliştirdiği fırsatlar sayesinde müşterilerin başlıca tercihi haline geldi. Her hafta sonu yapılan alışverişlerin uğrak noktalarından olan BİM Aktüel; tek bir mağazada tüm ihtiyaçların karşılanabilmesi amacını, birçok aile için başarıyla yerine getiriyor.

Her Cuma günü sürpriz indirimleri ve piyasanın çok altında fırsatlarıyla dikkat çeken BİM Aktüel; bu hafta da ailelerin ihtiyaçlarını maksimum performans ile karşılamakta. Teknoloji, mutfak gereçleri, kışa özel ürünler ve daha pek çok seçenek; bu haftanın indirim listesinde müşterileri bekliyor. İndirimli ürünlerle evinin ihtiyaçlarını gidermek isteyenler ise; bu fırsatlarla eksiklerinin bir bölümünü efektif bir biçimde kapatıyor. BİM Aktüel’in yeni aydaki ilk sayısı, alışveriş tutkunlarının dikkatle incelemesi gereken bir sayı olarak öne çıkıyor.

BİM Aktüel 3 Şubat 2023 Cuma Listesi

Bu Cuma yayınlanan BİM Aktüel listesinin ilk sayfası, ailenin tüm fertlerini düşünen bir tasarım ile takipçilerini karşılıyor. Listenin üst kısmında yer alan teknoloji odaklı ürünler; evin hem kadın hem de erkek fertlerinin ihtiyaçlarını giderebilmekte. Akıllı saat, fritöz, saç şekillendirici, yazı tahtası, buhar jeneratörlü ütü gibi ürünler; uygun fiyatlı opsiyonlarıyla listenin en başında yer alıyor. Sağ kısımda konumlanan çok amaçlı dolap ve üçgen zigon sehpa seti ise; ev dekorasyonunda gereksinimi duyulan iki ürün olarak öne çıkıyor.

İlk sayfanın alt kısmında ise; evin en küçük bireylerine seslenen bir seçki bulunmakta. Çocukların isteklerinin birçoğunu karışlayabilecek oyuncaklar, sudoku kitapları, kutu oyunları, alfabe seti ve daha pek çok ürün; bu haftanın listesinde de konumlandı. Çocukların eğlenme ve öğrenme ihtiyacını gidermeyi amaçlayan ürünler;  her hafta olduğu gibi, bu hafta da BİM Aktüel listesinde yerini aldı.

Listenin ikinci sayfası ise; tek bir konseptin farklı kollarının birleşmesiyle meydana geldi. Mutfak gereçlerinin farklı üretim şekillerindeki versiyonlarını sürekli olarak servis eden BİM Aktüel; bu hafta ise bu biçimlerin tamamından örnekler sunuyor. Paşabahçe cam ürünleri, porselen setleri, paslanmaz çelik saklama kabı, ayaklı su sebili, çay seti, porselen kaplar ve daha birçok mutfağa özel ürün; haftanın en dikkat çekici ürünleri olarak öne çıkmakta.

Listenin alt kısmında ise; mutfak gereçlerinin apayrı bir dalına eğilen bir konsept görmek mümkün. Pastacılık hobisi edinen kişilere özel bir seçki oluşturan BİM Aktüel; bu hobi için gereksinimi duyulan tüm plastik ürünleri satışa sunmuş duruda. Hamur dağıtıcı, hamur kazıyıcı, kurabiye kalıbı, erzak küreği, silikon ürünler ve daha birçok mutfakta pasta yapımına özel konumlanan ürünler; bu haftanın mutfak gereçleri fırsatlarında farklı bir yer edinmekte.

BİM Aktüel’in bu haftaki son sayfasında da mutfak gereçlerinin ağırlığını görmek mümkün. Sunum odaklı tasarlanan cam ürünlerle başlayan üçüncü sayfa; plastik mutfak gereçleri ve çekmece içi organizer fırsatlarıyla devam etmekte. Bıçak bileyicili bambu kesme tahtasındaki fırsat fiyatı ise, sayfanın sol tarafında konumlandı. Mutfakta saklama, sunum, toparlama gibi birçok gereksinimi karşılayan bu ürünler; ev hanımlarının başlıca tercihinin BİM olduğunu ispatlar nitelikte.

Sayfanın alt kısmında ise, giyim ve ev içi düzenleme seçenekleri yer aldı. Eşofman altı ürünlerinin kadın ve erkek versiyonları, sweatshirtlerde kız ve erkek çocuklar için lisanslı ürünler ve oduncu gömlek fırsatı; giyim ürünlerini oluşturmakta. Bez gardırop ve lüks battaniye fırsatları ise; evin en huzurlu alanı olması beklenen yatak odası için seçenekler sunmakta.

BİM Aktüel’in 3 Şubat 2023 Cuma listesi; bugün itibarıyla BİM mağazalarında ve online platformlarda yerini aldı.

Exit mobile version