BİM Aktüel 3 Ocak 2023 Salı Listesi Yayında!

Alışverişin hafta içindeki başvuru adresi BİM Aktüel; 3 Ocak 2023 Salı listesiyle raflardaki yerini aldı.

bim01

2023 yılının ilk haftasını yaşadığımız bu günlerde; alışverişin ağırlığı kış odaklı ilerlemeye devam etti. Ocak ayıyla birlikte evlerinde kalma eğilimini sürdüren vatandaşlar; bu sebeple ev içerisinde tüketilecek gıda ve temizlik ürünleri için de en iyi fırsatları aramaktalar. Bu fırsatları her Salı gününde kullanıcılarına sunan BİM Aktüel; uygun fiyatlı ürünleriyle hafta içinin de yıldızı olmayı başarıyor. Ev halkının isteyeceği tüm fırsatları bir araya getirmesiyle bilinen BİM Aktüel; bu haftaki ilk sayısında da müşterisini memnun etmeyi başarıyor.

Cuma günleri piyasaya sürülen listesiyle evin dekorasyon, mutfak gereçleri ve teknoloji gibi önemli ihtiyaçlarını karşılayan BİM Aktüel; Salı günleri ise envanterinde yer alan ürünlerle tüketicileri mutlu ediyor. Gıda ve temizlik ürünleri odağında ilerleyen Salı listeleri; hafta içinde gıda alışverişi yapan tüm ev halkını sevindirmeyi başarıyor. Bu hafta da birbirinden ilgi çekici fırsatları bir araya getiren BİM Aktüel; yeni yılda da uygun fiyatlı alışverişin en önemli adresi olacağına işaret ediyor.

BİM Aktüel 3 Ocak 2023 Listesi

BİM Aktüel’in bu haftaki Salı listesi, yalnızca iki sayfadan oluşuyor. Ancak sayfalardaki ürün miktarı, tüketicileri tatmin edecek seviyede kalmaya devam ediyor. İlk sayfanın üst kısmı, ailelerin hafta içi ve hafta sonunda en çok önemsediği öğün olan kahvaltıyı ön plana çıkarır. Peynir, zeytin, margarin, reçel çeşitleri, mısır gevreği, tost peyniri, salam gibi ürünler; kahvaltı malzemelerinin hafta içinde de uygun fiyatla temini için yer almakta. Parmak köfte, yoğurt, bulgur, ketçap – mayonez ikilisi gibi ürünler ise; hafta içinde tüketilebilecek kahvaltı harici besinler olarak konumlanmakta.

Sayfanın alt kısmında ise; ev ahalisinin her akşam tüketmek isteyeceği abur cubur ve tatlı çeşitleri bulunmakta. Ağırlıklı olarak gofret, bisküvi, kurabiye gibi ürünlerin yer aldığı bu bölümde; atıştırmayı seven aile fertlerini sevindirecek fiyatlar mevcut. Ayrıca sayfanın üst kısmıyla bağlantı kurabilecek fındık ezmesi seçeneği de, alt kısımda konumlanmış durumda. Noodle seçenekleri ise; herhangi bir öğünü geçiştirebilecek pratiklikte olması sebebiyle oldukça popüler bir fırsat olarak görülmekte.

Listenin ikinci sayfası ise; Salı günlerinin alışıla gelmiş temalarından olan temizlik üzerine şekillendi. Kişisel temizlik ve ev temizliğini bir araya getiren bu sayfada; özellikle kadınların bakım ve temizlik için ihtiyaç duyduğu ürünlere de önemli bir yer ayırılmış. Sayfanın birçok noktasında görülen kadın figürleri de; bu sayfanın başlıca müşteri grubunun kadınlar olduğunu göstermekte. Evin tüm bireylerinin temizliğini amaçlayan tuvalet kağıdı, kağıt havlu, çamaşır ve bulaşık deterjanları, sıvı sabunlar ve diş macunları; bakım temasını evin her ferdi için sağlamaktadır.

Sayfanın geri kalanında yer alan cilt temizleyici, yüz kesesi, dudak koruyucu, yüz bakım kremleri, saç kremleri, maskara, ruj gibi makyaj ve cilt temizliği odaklı ürünler ise; ağırlıklı olarak kadınların tercih edeceği ürünler olarak sınıflandırıldı. Cilt, yüz ve vücut bakımına özen göstermek isteyen kadınlar, bu listede yer alan kampanyalarla birlikte uygun fiyatlara birçok farklı yenilikle buluşabilmekte. Haftanın her gününde bakımına dikkat eden kadınlar, hafta içi fırsatlarıyla yepyeni bir bakım dolabına kavuşma imkanını yakaladı.

BİM Aktüel 3 Ocak 2023 Salı listesi; tüm mağazalarda ve online platformlardaki yerini aldı.

Exit mobile version