BİM Aktüel 27 Aralık 2022 Salı Listesi Yayında!

Hafta içinde de ucuz alışverişin adresi olan BİM Aktüel; 27 Aralık 2022 Salı listesiyle raflardaki yerini aldı.

bim01

Hafta sonu alışverişinde uzun yıllardır dikkatleri üzerine çeken BİM Aktüel; hafta içi yapılan alışverişlerde de sürpriz fırsatları kullanıcılarıyla buluşturuyor. BİM’in ürün envanteri içerisinde yer alan fırsatları sunan Salı listeleri; bu hafta da müşterilerin uygun fiyata alışveriş keyfi yaşamasını sağlıyor. 2022’nin son Salı listesi olma özelliğini de taşıyan bu haftaki seçki; ağırlıklı olarak yeni yılı karşılamaya yönelik gıdaları bünyesinde barındırıyor. Uygun fiyatlı gıda alışverişinin başlıca adreslerinden BİM Aktüel; bu Salı da müdavimlerini etkilemeyi sürdürüyor.

BİM Aktüel 27 Aralık Salı Listesi

Bu hafta yalnızca iki sayfadan oluşan BİM Aktüel listesi; Cuma günkü listenin çok daha kalabalık olacağını müjdeler nitelikte. BİM’in ürün envanterindeki gıda ağırlıklı yapıyı yansıtan bu listede; haftalık ihtiyaca göre şekillenen bir seçki olduğunu görmek mümkün. Yeni yıl öncesinde evde geçirilecek vakti daha da iyi bir hale getirmek isteyen BİM Aktüel; yılbaşı temasının her yönüyle hissedildiği her iki sayfasında da fırsatlarını bu yönde şekillendirdi.

Listenin ilk sayasında birkaç farklı ürün grubunun tek bir konsept etrafında birleştiği görülmekte. Üst bölmedeki meze ve sos çeşitleriyle başlayan liste; yılbaşı sofralarının başlıca konuklarını uygun fiyatlarla sunmakta. Orta bölmede ise, gıda ürünlerinin birden fazla çeşidi yer almakta. Donmuş gıda çeşitleri, tatlılar, peynir çeşitleri, süt ve süt ürünleri, un çeşitleri, turşular ve daha pek çok ürün grubu; yılbaşı teması etrafında birleşmiş durumda.

Sayfanın alt bölmesinde ise; yılbaşı sofralarının en çok beklenen ürünlerinin bir araya geldiği görülüyor. Tatlı ve pasta yapımını önceleyen bu kısımda; yeni yılı tatlı yiyerek karşılamak isteyen insanların alabileceği tüm ürünler konumlandırıldı. Pasta süsleri, krem şanti ve sos çeşitleri ise; pastanın bu konseptin başrolünde olduğunu göstermekte.

Listenin ikinci ve son sayfasında da, parıltılı bir görsel tasarım ile yılbaşı teması öne çıkarıldı. Üst kısımda konumlanan içecek çeşitleri, cips, patlamış mısır, enerji içeceği, kuruyemiş gibi ürünler; yılbaşı gecesi ailelerin tükettiği başlıca ürünler olmaları nedeniyle ağırlıklarını hissettirdi. Bu ürünlerde sunulan fırsatlar; yeni yılı karşılayan ailelerin maddi düşünceleri bir kenara bırakmalarını sağlayabilir.

Alt kısımda yer alan ürünler ise; yılbaşı sofrasında ihtiyacı daha az duyulan gıdalar olarak açıklanabilir. Ancak kış aylarında tüketimi son derece sağlıklı olan şalgam suyu, ıhlamur, Türk kahvesi gibi ürünler; soğuk içecek ve tatlı tüketiminden kaçmak isteyen aile fertlerinin başvuru noktası olabilir. Çikolata çeşitleri ise, yılbaşında çocuklarını sevindirmek isteyen aile büyükleri için oldukça başarılı bir alışveriş seçimi olarak yorumlanabilir.

BİM Aktüel 27 Aralık 2022 Salı listesi; tüm BİM mağazalarında ve online platformlarda!

Exit mobile version