BİM Aktüel 24 Ocak 2023 Salı Listesi Yayında!

Hafta içi alışverişinde en uygun fırsatları sunan BİM Aktüel; 24 Ocak 2023 Salı listesiyle raflardaki yerini aldı.

bim01

Hafta sonu alışverişlerinde sağladığı sürpriz fırsatlarla bilinen BİM Aktüel, hafta içinde de kaliteli ürünlerle müşterilerinin huzuruna çıkıyor. Cuma günleri envanter dışında görülen ürünlerini satışa sunan BİM; Salı günlerinde ise alışılagelmiş BİM ürünlerinde indirimler sağlamakta. Bu sayede hafta içi günlerinde gıda alışverişinin eksiklerini gidermek isteyen müşteriler; BİM Aktüel’in kaliteli ürünleri ve fırsatlarıyla tanışabilmekte. Uzun yıllardır adeta klasikleşen bir formata sahip olan BİM Aktüel Salı listeleri; 2023 yılında da birbirinden iddialı indirimlere imza atıyor.

2023 yılının ilk günlerinde de başarılı kampanyalar sunmaya devam eden BİM; indirimlerinin sağladığı performans sayesinde ürün skalasını da geliştirmeyi sürdürüyor. Bu haftaki Salı listesinde de net bir biçimde göze çarpan bu detay, özellikle de listenin ikinci sayfasında uygulanan konseptle dikkat çekmekte. Günümüz ihtiyaçlarının tamamına seslenmeyi hedefleyen BİM Aktüel listeleri; hafta için versiyonuyla bir kez daha raflardaki yerini aldı.

BİM Aktüel 24 Ocak 2023 Listesi

BİM Aktüel’in bu haftaki Salı sayısı, yalnızca iki sayfadan oluşmakta. Sayfa sayısının azlığına rağmen, bu hafta da kampanyalı ürünlerin sayısının oldukça fazla olduğu görülebilmekte. İlk sayfasını dört farklı ürün grubuna ayıran BİM Aktüel; hafta içerisinde gereksinim duyulabilecek tüm gıdaları bir araya toplamış durumda. Üst bölmede şarküteri ürünlerine yer veren liste; salam, sucuk, sosis üçlüsünün indirimli versiyonlarını kullanıcılarıyla buluşturmakta. Kahvaltı lezzetleriyle başlayan ilk sayfa, devamında da kahvaltı odağını korumakta.

Sayfanın ikinci bölmesinde ise, şarküterinin sütten meydana gelen ürünleri konumlanmakta. Peynirin birçok çeşidine yer veren bu kısım; son günlerde fiyatlarıyla el yakan peynir sektöründe BİM farkını ortaya koyuyor. Beyaz peynir, tava peyniri, labne, tost peyniri, tulum peyniri ve yine sofralarda yer almasıyla mutluluk veren bir başka ürün olan tereyağı; listenin en dikkat çekenleri oldu.

Sayfanın üçüncü bölümünde ise, bir ve ikinci bölümü destekleyecek şekilde kahvaltı odağı sürmekte. Süt çeşitleri, kefir, salep ve sürülebilir kremaların yer aldığı bu kısım; kahvaltıda veya günün her saatinde tüketilebilecek süt ve süt bazlı ürünleri kapsamakta. Son kısım haricindeki tüm ürünler, hafta içerisindeki kahvaltı sofralarının eksik kalmamasını amaçlar.

Son kısımda ise, Salı listelerinin en çok aranan noktalarından “donuk ürün” köşesi bulunmakta. Mağazaların soğuk dolabında yer alan dondurulmuş ürünler; hafta içerisindeki yemek yapma telaşını en aza indiriyor. Karides, palamut, börek gibi lezzetler; haftanın her gününe yeni lezzetlerle buluşma imkanı sağlıyor. Pasta, baklava ve diğer tatlılar ise; yemek sonrasında tatlı arayanların başlıca tercihi oluyor.

Listenin ikinci ve son sayfası; haftanın her gününde spor ve diyet süreçlerini eksik etmeyenleri kapsıyor. BİM’in yeni markası PERFORMANS’ın ürünlerini içeren bu kısımda; düşük kalorili ürünlerin bir seçkisi yer alıyor. Yer fıstığı ezmesi, yulaf, yüksek proteinli erişte, ketçap mayonez, yer fıstığı gibi yüksek kalori beklentili ürünlerde; PERFORMANS markası ile düşük kalorili bir deneyimin olabileceği ispatlanmakta.

Alt kısımda yer alan ürünlerde ise; “performans” hedefinin her alanda olabileceği gösteriliyor. Filtre kahvede yüksek kafein vaat eden PERFORMANS; yüksek proteinli quark, soğuk kahve gibi ürünleriyle de dikkat çekiyor. Yüksek lifli meyve topları ve hurma topları ise; şekersiz ve yağsız atıştırmalık vaadini gerçekleştirmeyi başarıyor.

BİM Aktüel 24 Ocak 2023 Salı listesi; bugün itibarıyla online platformlarda ve mağaza raflarında yer aldı.

Exit mobile version