BİM Aktüel 23 Aralık 2022 Cuma Listesi Yayında!

Ucuz alışverişin başlıca adresi BİM Aktüel'in 23 Aralık 2022 Cuma listesi raflardaki yerini aldı.

bim01

Hafta sonu alışverişinde farklı ürünlerle buluşmak isteyen vatandaşlar; her zaman olduğu gibi fırsatların yer aldığı listeleri incelemeye başladılar. Bu listeler içerisinde her hafta farklı ürünlere sunduğu kampanyalarla fark yaratan BİM Aktüel; bu Cuma da alışveriş keyfinin tek bir mağazada yaşanmasını sağlıyor. Kendi envanteri dışındaki ürünleri hafta sonları kullanıcıyla buluşturan BİM Aktüel; bu sayede hem uygun fiyatlı sürprizler, hem de kendi ürünlerindeki eşsiz fırsatları gösterme imkanına erişiyor. Yılın son Aktüel listelerinden olan bugünkü sayı da, müşterileri tatmin edebilecek nitelikte.

BİM Aktüel 23 Aralık 2022 Listesi

BİM Aktüel’in bu Cuma yayına giren sayısında, ilk sayfayı desenlerin hakimiyetindeki tasarımlar kapladı. Sayfanın üst kısmı; yazıyla ve direkt olarak leopar figürleriyle de, net bir biçimde leopar desenli ürünlere ayırılmış durumda. Leopar desenli dekorasyon ürünleri, giyim seçenekleri, süs eşyaları, ev eşyaları, halı ve yollukların yer aldığı bu bölümde; leopar desenine hayran olan müşteriler için önemli fırsatlar yer almakta. Bardak ve kupa setinin dahi leopar desenlisinin olduğu bu seçki; desen tutkusu olmayanların dahi ilgisini çekecek nitelikte.

İlk sayfanın alt kısmında ise, leopar deseninin yerini altın görünümü alıyor. Altın renkli giyim, ev eşyaları, yolluk ve halıların bulunduğu bu bölümde; özellikle de yemek takımları için konulan altın renkli ürünler dikkatleri üzerine çekiyor. Gold desen başlığı altında konumlanan tüm ürünler; tıpkı leopar desenli ürünlerde olduğu gibi, ev içerisinde ihtişamlı bir kış geçirmenin formülünü sunmakta.

BİM Aktüel listelerinin alışılagelmiş alanlarından biri olan teknoloji köşesi ise; bu hafta ikinci sayfada konumlandı. Listenin üst kısmında en büyük fırsatlar yer almakta. TCL ve LG’nin seçkin ürünlerine yer verilen bu bölümde, yeni yıla girmeden kaçırılmaması gereken televizyon fırsatları sunuluyor. Alt kısma geçmeden görülebilecek elektrikli bisiklet ve scooter seçenekleri ise; ev nüfusunun ulaşım tercihlerini kış aylarında da bireysel olarak güncelleyebilmesinin önünü açmakta.

Sayfanın alt kısmında ise, kış aylarının en gerekli ürünlerinden birkaçı yer alıyor. Sağ taraftaki sarı kısımda, otomobillerin kışa hazırlığını sağlayacak antifriz, oto cam suyu gibi ürünler bulunmakta. Sol kısımda ise; ev içi ısınmada gerekli olabilecek birçok farklı opsiyon mevcut. Kumtel’in ısınma alanında sunduğu elektrikli ürünlerin büyük bir kısmını içeren seçkide; kış aylarını tasarruflu ısınma seçenekleriyle geçirmenin mümkün olduğu görülmekte.

Listenin üçüncü sayfasında; mutfağın ihtiyaçlarını giderebilecek birçok farklı takımla karşılaşmak mümkün. Özellikle de listenin üst kısmına hakim olan mutfak teması; farklı ürün gruplarının birleşimiyle de net bir şekilde görülüyor. Cam bardak setleri, kek kalıpları, tava, sahan, saklama poşeti, bambu mutfak seti gibi seçenekler; evin en çok kullanılan eşyaları olan mutfak gereçlerinin yenilenebilmesini sağlar.

Alt kısımda konumlanan giyim ürünleri ise; kış aylarına hakim olan desen ve kalınlığı barındırması sayesinde, yeni yıl öncesindeki giyim alışverişine katkı sağlamakta. Hem erkek hem de kadınlara özel seçeneklerin bulunduğu gömlek, kaşkol gibi ürünler; soğuk havaların hakim olduğu bu günlerde üşüme ihtimalini ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır.

BİM Aktüel listesinin dördüncü ve son sayfası ise; evin en küçük üyelerine hitap edebilecek ürünlere ağırlık vermekte. Nostalji Köşesi temasıyla dizayn edilen üst kısım; 90’lı yıllarda çocuk olan babaların, günümüz çocuklarına kendi çocukluklarını tanıtma imkanını sağlar. Fener, çalar saat, atari, tetris gibi objelerin satışa sunulduğu bu bölümde; evin her üyesinin çocukluk anlarının yaşanacağı eğlenceli anların yaşanması hedeflenmekte.

Orta bölmedeki baskül, bluetooth mouse seçenekleri ise; ev içi teknoloji gereksinimini karşılamakta. Fotoğraf albümüyle her yaşa hitap eden bir ürüne de yer veren alt kısım ise; geriye kalan tüm ürünlerde çocukların eğlenceli kış akşamlarına adım atabilmesini sağlar. Oyuncak arabalar, oyuncak uçak, masal kitapları, aktivite kitapları, kutu oyunları, oyun kartları ve daha pek çok oyun seçeneği; evde eğlenceli anlar geçirmeyi arzulayan çocukların başlıca ihtiyaçları olarak öne çıkıyor.

BİM Aktüel 23 Aralık 2022 Cuma listesi; bugün itibarıyla tüm BİM mağazalarında ve online platformlarda yerini aldı.

Exit mobile version