BİM Aktüel 20 Aralık 2022 Salı Listesi Yayında!

Ucuz alışverişin hafta içindeki başvuru noktası BİM Aktüel'in 20 Aralık 2022 Salı listesiyle raflardaki yerini aldı.

bim01

Hafta içi yapılan rutin alışverişlerin vazgeçilmez kaynaklarından BİM Aktüel; bu Salı da fırsatlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cuma günleri sunulan envanter dışı ürünlerle alışveriş deneyiminin bir mağazada tamamlanmasını sağlayan BİM; Salı günleri ise mağaza içerisinde süreklilik arz eden ürünlerin kampanyalarını yapmakta. Müşterilerine fiyat yönünden maksimum memnuniyeti sağlayabilen BİM Aktüel; yılın sondan bir önceki Salı listesiyle de önemli fırsatların bir araya gelmesine yardımcı oluyor.

BİM Aktüel 20 Aralık 2022 Salı Listesi

Bu Salı raflara gelen BİM Aktüel fırsatlarında, her zaman olduğu gibi mağaza içerisindeki ürünlere yönelik indirimler bulunmakta. İlk sayfada ise temizlik odağı net bir biçimde görülmekte. Sayfayı tam ortadan ikiye bölen tasarım, listenin alt ve üst bölgelerindeki ürün çeşidi farklarını vurguluyor. Üst kısımda yer alan fırsatlar, ağırlıklı olarak ev içi temizliğe yönelik ürünler üzerine. Bulaşık ve çamaşır deterjanı indirimlerinin göze çarptığı bu bölümün tam ortasında ise; kadın müşterilere özel bir kampanyayla Orkid ped seçenekleri yer alıyor.

İlk sayfanın alt kısmı ise, kişisel temizlik ve bakım üzerine şekillendirildi. Maske, sivilce karşıtı serum, makyaj setleri, yüz temizleme jeli ve daha pek çok bakım ürünü; ilk sayfadaki ana müşteri odağının kadınlar olduğunu göstermekte. Alt kısmın sağ bölümünde yer alan kedi maması çeşitleri ise; evde yaşayan kedilerin besin ihtiyacına seslenme amacıyla listede konumlandı.

İkinci sayfanın ürün ağırlığı ise, beklenildiği üzere gıda yönünde oldu. Ancak ürün çeşitliliğinin oluşturulmasında günümüz gündeminin etkisi oldukça fazla. Son dönemde ayyuka çıkan grip salgınını giderecek ürünleri kullanıcılara sunmayı amaçlayan BİM yetkilileri; kış aylarında bağışıklık sistemini güçlendirecek veya grip olunması halinde iyileşmeye katkı sunacak gıdalara bu sayfada yer verdi.

Üst kısımda konumlanan yoğurt, pekmez, kemik suyu, bal, vitamin, vitamin içerikli ürünler; doğrudan bağışıklık sistemini güçlendirme amacıyla listede yer almakta. Bitki çayı, yeşil çay, zencefil, zerdeçal, tarçın, nar gibi ürünler ise; hastalığa yakalanmış aile üyesi olan müşterilere hitap etmekte. Bu sayede grip anlarında da kullanıcılarının yanında olmayı hedefleyen BİM; listedeki fiyatların piyasaya göre uygunluğuyla da müşterilerine bir destek daha sunmuş oldu.

BİM Aktüel listesinin üçüncü ve son sayfası ise, ağırlıklı olarak atıştırmalık ürünlerin hakimiyeti altında. Üst bölümdeki süt, çikolata ve akan çikolata görselleriyle de altı çizilen çikolata fırsatları; BİM’den alışveriş yapan aile üyelerinin iştahını açmakta. Özellikle de çocuklarıyla birlikte atıştırmalık ürünler tüketmeyi seven aile üyeleri; çikolata odaklı fırsatların birçoğunu yakalamakta tereddüt etmeyecektir.

Listenin sağ orta kısmında yer alan cips seçenekleri ise; hafta içinde atıştırmalık ürünler seçeneğine eklenebilecek diğer bir opsiyon olarak konumlanmakta. En alt kısımdaki içecek seçeneklerinde ise; atıştırmalıkların yanında aranan gazlı ürünlere ve buzlu çaylara yer veriliyor.

Alt kısımdaki en yoğun ürün grubu; yine tatlı ağırlık atıştırmalıklar oldu. Çikolata kaplı barlar, bisküvler, kekler ve daha birçok tatlı ürün; bu haftanın listesinin merakla beklenmesini sağladı.

BİM Aktüel 20 Aralık 2022 Salı listesi, bugün itibarıyla mağazalarda ve online platformlardaki yerini aldı.

Exit mobile version