BİM Aktüel 18 Ekim 2022 Listesi Yayında!

Alışveriş rehberlerinin en önemlilerinden BİM Aktüel listesi, 18 Ekim 2022 Salı listesiyle raflardaki yerini aldı.

bim01

Ucuz alışveriş opsiyonlarını sürekli olarak inceleyenler, bu alandaki en popüler kaynaklardan biri olan BİM Aktüel’in haftada iki kez çıkan sayılarını beklemekteler. Cuma günü çıkan ve çok daha kapsamlı ürünlerle tüketici karşısına çıkan versiyon; gıda dışı ürünleri içermesiyle biliniyor. BİM’in ürün skalasının dışındaki opsiyonları kullanıcıyla buluşturan Cuma listesi, alışveriş tutkunu olan herkesin tercihi konumunda. Ancak salı günleri yayımlanan listenin takip edilmesi de, özellikle bütçe dostu alışveriş planları yapanlar için elzem nitelikte.

Gıda ve temizlik ürünlerine ağırlıklı olarak yer veren BİM Aktüel Salı listesi; mutfak alışverişini günübirlik yapanlar ve hafta içinde ev halkının gıda ihtiyacını karşılamak isteyenler için son derece ideal. Gıda alanındaki indirimleri haftanın her gününde yakalamayı arzulayan market müşterileri; BİM’in bu listesi sayesinde Salı’dan Cuma’ya kadar alışverişinde özel fırsatlar elde ediyor. Bu haftaki listede de buzdolabına uygun fiyatta ürünler eklemeyi vaat eden BİM Aktüel listesi; kahvaltı ve akşam yemeği sonrası ürünlerini ön planda tutmakta.

BİM Aktüel 18 Ekim 2022 Listesi!

BİM Aktüel Salı listesinin ilk sayfasında, birden fazla ürün grubuyla karşılaşmak mümkün. Cuma listelerinde amaçlanan konsept tasarımlarını daha az önemseyen Salı listeleri; uygun fiyatlarla sunulan birçok farklı gıda ürününü bir araya getirmekte. Bugünkü listenin ilk sayfasında kahvaltı grubunun en üst kısmı kapladığını görmek mümkün. Peynir çeşitleri, bal, reçel, hindi füme ve mısır gevreği; günün en önemli öğünü olarak anılan kahvaltı için ideal takviyeler olarak öne çıkıyor.

Listenin alt ve yan kısımları ise, muhafaza edilmek üzere tasarlanan gıdaları kapsar. Konserve, hazır yemek, donuk yemekler ve donuk ürünler; kahvaltı sonrasındaki her öğüne hitap edebilmektedir. Özellikle de hafta içi günlerde yemek hazırlama telaşını yaşayan hane halkına yardım eden bu fırsatlar; Salı listesinin anlam ve önemini de pekiştirmektedir.

İkinci ve son sayfadaki ana tema, yazıyla net bir biçimde belirtilmekte. “Dolu Dolu Kuruyemiş Keyfi” başlığıyla konumlanan listenin ikinci sayfası; üst kısımdaki kuruyemiş fırsatları ve sayfa başındaki kuruyemiş görselleriyle birlikte, bu listenin başlıca fırsatının altını çizmektedir. Kuruyemişe dair 10’a yakın farklı üründe fırsatlar sunan BİM Aktüel listesi; kuruyemiş grubu arasında konumlanan lokum, cezerye ve cevizli sucukla birlikte hafta içi alışverişindeki bir grubu tamamen kullanıcılarıyla buluşturmakta. Kuruyemiş reyonlarından daha uygun önerilerde bulunan liste; ürün skalasıyla da işini şansa bırakmamakta.

Listenin alt ve orta kısımlarında ise, atıştırmalık ürünlerin yoğunluğu görülmekte. Kuruyemişin de dahil edilebileceği atıştırmalık grubundan ayrılan bu ürünler; ağırlıklı olarak evin çocuklarının isteyebileceği tatlılar olarak öne çıkıyor. Fiskobirlik ve Fiskorella etiketli fındık kreması seçenekleri de; listenin bu bölümünün evin küçük insanları için tasarlandığını göstermekte. Antep fıstıklı çekme helva ve Rulokat gofret gibi ürünler ise; evin büyüklerinin tüketmeye alışık olduğu tatlı ürünleri olarak öne çıkmaktadır.

BİM Aktüel 18 Ekim 2022 Salı listesi, bugün itibarıyla mağazaların raflarında konumlandı.

Exit mobile version