BİM Aktüel 13 Ocak 2023 Cuma Listesinde Neler Var?

Ucuz alışverişin en popüler adresi BİM Aktüel'in; 13 Ocak 2023 Cuma sayısı market raflarındaki yerini aldı.

bim01

Hafta sonu için yapılacak alışverişlerin listeleri oluşturulmaya başlandı. Bu listeler içerisinde her zaman kendisine yer bulan BİM Aktüel ürünleri, bu haftada birbirinden ilginç fırsatlarla kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başardı. Her Salı ve her Cuma yayınlanan BİM Aktüel fırsatları; alışveriş planları yapan müşteri adaylarının ilgi alanına hitap edebilmesiyle biliniyor. Salı günleri standart market ürünlerinin indirimlerini sunan liste; Cuma günleri ise market envanterinde bulunmayan içeriklerle kullanıcıların gönlünü çeliyor.

2023 yılında da önemli fırsatları kullanıcılarla buluşturmayı hedefleyen BİM Aktüel; her listesinde olduğu gibi, bu hafta da bulunulan tarihin şartlarını ve gerekliliklerini ön planda tutuyor. Kullanıcıların tüketim alışkanlıklarını maksimum seviyede önemseyen BİM yetkilileri; özellikle de alışveriş şemalarını planlayan başlıca unsur olan ailelere seslenmeyi başarıyor. 13 Ocak 2023 Cuma gününün fırsatları da, ailenin her bir ferdinin isteğini karşılayacak şekilde dizayn edildi. Yılın ikinci Cuma listesi, bugün itibarıyla BİM mağazalarında müşterilerle buluştu.

BİM Aktüel 13 Ocak 2023 Cuma Listesi

BİM Aktüel listesinin ilk sayfası, iki farklı konseptin tek bir bağlamda birleşebildiğini gösteren bir çalışma olarak öne çıkıyor. Sayfanın üst kısmında “Balıkçılık Keyfi” başlığı ve balık, olta gibi görsellerle de desteklenen ilk konsept; ailenin “babası” için düşünülen bir hobi temasını öne çıkarıyor. Olta takımı, olta zili, kamuflaj yeleği, avcı çizmesi, polarlı triko bere, fosfor çubuğu gibi ürünleri barındıran bu bölüm; balık tutmaya meraklı birçok insanın ilgisini çekebilecek nitelikte.

Sayfanın alt kısmında ise, kar yağışlarının yaklaştığı günlere hazırlık yapılması amacıyla konumlanan örgü ürünleri bulunmakta. Ören Bayan logolu birçok örgü ve dikiş malzemesinin sunulduğu bu bölümde; kış aylarında edinilecek bir diğer hobinin öne çıkarıldığı görülmekte. Özellikle de evin “annesi” için hazırlandığı tahmin edilen bu ürün grubunda; kış aylarındaki boş vakitlerin de üreterek geçirilebileceği mesajı verilmekte. Erkek odaklı balıkçılık ve kadın odaklı örgü teması; her iki aile üyesine de soğuk günlerin farklı şekillerde değerlendirilebileceğini göstermekte.

Listenin ikinci sayfasında ise; kış aylarında birçok gereksinimi olan bir diğer aile ferdi öne çıkmakta. Bebeklerin ihtiyaçlarına seslenen bu sayfada; yeni doğan veya ilk yaşını kısa bir süre önce tamamlamış olan ailenin yeni üyesinin eksiklerinin tamamlanması amaçlanıyor. Mama sandalyesi, nevresim takımı, anne yanı bebek yatağı, çocuk küveti, bebek yeleği, mama tabağı, mama önlüğü, biberon fırçası gibi ürünler; aileye gelmesiyle birlikte neşe veren bireylerin de kış aylarını rahat geçirmesini sağlıyor.

Sayfanın alt kısmında kalan bölümde ise; kadınlara özel birkaç giyim fırsatı bulunmakta. İki kazak modeli, iki eşofman modeli ve bir terlik modelini kapsayan bu bölüm; kış aylarında fiyatları daha da artan giyim sektöründe, kadınların rahatça alışveriş yapabilmesini sağlıyor. BİM fırsatlarıyla dolaplarını güncelleyen kadınlar, soğuk günlere karşı tedbirlerini almış oluyor.

Listenin son sayfasında ise; birçok BİM Aktüel listesinde görüldüğü üzere, çocuklara özel fırsatlar yer almakta. Çocuklara eğitici, öğretici birçok oyuncakla kavuşma imkanı sunan liste; bir yandan da bu ürünlerin uygun fiyatları sayesinde aileleri sevindiriyor. Bebek arabaları, puzzle, ilk tablet, yer karosu, neşeli piyano gibi çocukları eğlendirme amaçlı ürünler; kış aylarını evde geçirecek çocukların da mutlu olabilmesine önayak oluyor.

Son sayfanın alt bölmesinde ise; yine çocuklara hitap eden ürünler bulunmakta. Zeka kartları ve çocuklara özgü kitapları içeren bu bölüm; öğrenmeye çok aç olan ailenin en küçük üyesinin, dur durak bilmeden yeni bilgilere kavuşmasını amaçlıyor. “İlk kitaplar”, “ilk kütüphanem” gibi farklı başlıklarla sunulan ürünler; yetişmekte olan çocukların okuma yazmaya açılan kapısı olmasıyla da dikkat çekiyor.

BİM Aktüel 13 Ocak 2023 Cuma sayısı, bugün itibarıyla BİM mağazalarında ve online platformlardaki yerini aldı.

Exit mobile version