Bayrak üreticileri stokları bitirdi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na sayılı günler kala bayrak üreticileri yoğun bir tempoyla çalışmaya devam ediyor. Bayrakların zamanında yetiştirilmesi için uzun saatler harcayan üreticiler, son bir hafta içinde 300,000 ile 400,000 arasında küçük bayrak üretti.

bayrak habermeydan

Bayrak üreticileri stokları bitirdi.

Türkiye’nin dört bir yanında, Cumhuriyet’in 100. yılını coşkuyla karşılamaya hazırlanırken, bayram hazırlıkları kapsamında bayrak imalatçıları da büyük bir özveriyle çalışmaya devam ediyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte, bu özel günün ruhunu yansıtan bayraklara olan talep giderek artıyor. Bu yoğun talebi karşılamak için, bayrak imalatçıları çift vardiya düzenlemiş durumda. Gündüz ve gece çalışan ekipler, ellerindeki tüm stokları hızla tüketiyorlar.

Son bir hafta içinde, özellikle küçük boy bayraklar için 300,000 ile 400,000 adet arasında üretim gerçekleştiren bu özverili imalatçılar, her bir bayrağa gönülden emek harcıyorlar. Ancak bu hızlı üretim tempoları, bayrakları zamanında teslim edebilmek için kaçınılmaz bir gereklilik. Pazar gününe kadar sürecek olan bu yoğun mesai, Cumhuriyet Bayramı coşkusunun her yere ulaşmasını sağlayacak.

Ülke genelindeki bayrak imalatçıları, Cumhuriyet Bayramı’nın özel anlamını vurgulayan bayrakları üretmek için büyük bir özveriyle çalışıyor ve bu coşkuyu paylaşmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Türkiye’nin dört bir yanında asılı bayraklarla süslenen caddeler, Cumhuriyet’in bu anlamlı yılını kutlama heyecanıyla dolup taşıyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yoğun bir şekilde çalıştıklarını beliren bayram imalatçısı Ekrem Bitmez, “Son bir haftadır yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bugün ve yarın ise 24 saat çalışacağız. Elimizdeki tüm bayraklar tükendi diyebiliriz. Gerçekten çok büyük bir talep oluştu. Şu anda piyasada Türk bayrağı bulunmuyor. Genelde büyük bayrak üretiyoruz. Bayram olduğu için küçük bayrak üretimimiz arttı. Son bir haftada 300-400 bin tane küçük bayrak ürettik diyebiliriz. Pazar gününe kadar buradayız. Şahıslarda gelip alıyor evinin balkonlarına asmak için” diye konuştu.

 

Exit mobile version