Bakan Işıkhan’dan çalışan emeklilere 5 bin liralık ikramiye açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çalışan emeklilere ikramiye müjdesine ilişkin açıklamada bulundu.

Calisan emeklilere 5 bin liralik ikramiye habermeydan

Bakan Işıkhan’dan çalışan emeklilere 5 bin liralık ikramiye açıklaması.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolasıyla düzenlenen ‘100 Yılı İnşa Edenler, 100 Yılı İnşa Edecekler’ programında açıklamalarda bulunmuş, ”Gerekli kanun teklifini önümüzdeki hafta Meclis’e sunacağız. Düzenlemeden yararlanamayan çiftçi ve esnaf emeklerinin de olduğu 4 milyon 689 bin emeklimizin de tek seferlik 5 bin lira ödeme imkânından faydalanmalarını sağlayacağız. Böylece 15 milyon 120 bin emeklimizin tamamına ödeme gerçekleştirmiş olacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan’ın müjdeyi duyurmasının ardından Bakan Işıkhan, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

”Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz ay müjdesini verdiği emeklilerimiz için 5 bin lira ödemenin kapsamını genişletiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle, fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimiz de 5 bin liralık ödemeden yararlanacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emeklilerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Kıymetli emeklilerimize hayırlı uğurlu olsun.”

Exit mobile version