Bakan Işıkhan açıkladı: Gazilerin tekerlekli sandalye ihtiyacını SGK karşılayacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Gazilerimizin ihtiyaç duyduğu özellikli yüksek fonksiyonlu akülü tekerlekli sandalyeleri, Sosyal Güvenlik Kurumumuz aracılığıyla karşılayacağız” dedi.

gazilerin tekerlekli sandalye ihtiyaci habermeydan

Bakan Işıkhan, “Gazilerin tekerlekli sandalye ihtiyacını SGK karşılayacak.” açıklamasında bulundu.

Vedat Işıkhan, Gaziler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, gazilere yönelik önemli bir destek sağlayacaklarını duyurdu. Işıkhan, gazilerin ihtiyaç duyduğu yüksek fonksiyonlu ve akülü tekerlekli sandalyelerin, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından temin edileceğini bildirdi. Bu adım, gazilerin hayatlarını kolaylaştırmayı ve yaşam kalitelerini artırmayı hedefliyor. Açıklama, Gaziler Günü’nde gazilere olan minnetin bir ifadesi olarak kamuoyuyla paylaşıldı.

Bakan Işıkhan, “Kahraman gazilerimize minnettarız. Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) kapsamında aldığımız kararla gazilerimizin ihtiyaç duyduğu özellikli, yüksek fonksiyonlu akülü tekerlekli sandalyeleri Sosyal Güvenlik Kurumumuz aracılığıyla karşılayacağız. 19 Eylül Gaziler Günü’nü bu vesileyle tebrik ediyor, hayata geçireceğimiz düzenlemenin kıymetli gazilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version