AJet’ten gazi ve şehit yakınlarına özel indirim

AJet, gazi, şehit ve gazi yakınları ile engelli yolcuların "ajet.com" ve AJet Mobil Uygulaması üzerinden indirimli bilet alabileceklerini açıkladı.

ajet habermeydan

AJet’ten gazi ve şehit yakınlarına özel indirim…

AJet Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile yapılan işbirliği kapsamında, gazi, şehit ve gazi yakınlarına yurt içi uçuşlarda %50, Türkiye çıkışlı ve/veya varışlı yurt dışı uçuşlarda ise %20’ye varan indirim sağlanacak. Engelli yolcular da yurt içi uçuşlarda %20, Türkiye çıkışlı ve varışlı yurt dışı uçuşlarda %25’e varan indirimden faydalanabilecek.

Türk Hava Yolları ve AJet Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, projeyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Milli Bayrak Taşıyıcı marka olmanın bilinciyle, tüm iştiraklerimizle birlikte şehit yakınları, gazilerimiz ve yakınlarıyla engelli yolcularımıza yönelik hayatı kolaylaştırıcı adımlarımıza bir yenisini daha ekliyor, engelsiz hayata verdiğimiz desteği artırarak sürdürüyoruz.” İndirimli biletlerle ilgili detaylı bilgiye AJet’in internet sitesi üzerinden ulaşılabilecek.

Exit mobile version