İsrail’den Erdoğan’ın ‘Hamas’ açıklamasına yanıt: Tüm kalbimizle reddediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Hamas terör örgütü değil, mücahitler grubudur” sözlerine İsrail’den yanıt geldi. İsrail Dışişleri, "İsrail, Türkiye Cumhurbaşkanı'nın terör örgütü Hamas'a yönelik sert sözlerini tüm kalbiyle reddetmektedir” ifadesini kullandı.

israil den erdogan in hamas aciklamasina yanit tum kalbimizle reddediyoruz habermeydan

İsrail’den Erdoğan’ın ‘Hamas’ açıklamasına yanıt: Tüm kalbimizle reddediyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Hamas terör örgütü değil, mücahitler grubudur” sözlerine İsrail’den yanıt geldi. İsrail Dışişleri, “İsrail, Türkiye Cumhurbaşkanı’nın terör örgütü Hamas’a yönelik sert sözlerini tüm kalbiyle reddetmektedir” ifadesini kullandı.

İsrail Dışişleri Sözcüsü Lior Haiat, Erdoğan’ın Hamas’la ilgili sözleri üzerine sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

“İsrail, Türkiye Cumhurbaşkanı’nın terör örgütü Hamas’a yönelik sert sözlerini tüm kalbiyle reddediyor. Hamas, bebekleri, çocukları, kadınları, yaşlıları vahşice ve kasten katleden, sivilleri rehin alan, kendi halkını canlı kalkan olarak kullanan, IŞİD’den daha beter alçak bir terör örgütüdür. Türk cumhurbaşkanının terör örgütünü savunma girişimi ve kışkırtıcı sözleri bile tüm dünyanın gördüğü vahşeti ve kesin gerçeği değiştirmeyecektir: Hamas = IŞİD “

Exit mobile version