Ermenistan Başbakanı’nın helikopteri acil iniş gerçekleştirdi

Dünya, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin öldüğü helikopter kazasını tartışırken, aynı zamanda Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ı taşıyan helikopterin büyük bir tehlike atlattığına dair haberler de dikkat çekti.

ermenistan acil inis habermeydan

Ermenistan Başbakanı’nın helikopteri acil iniş gerçekleştirdi.

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, helikopterinin kötü hava koşulları nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, helikopterlerinin ani bir hava değişikliği nedeniyle güvenli bir zemin bulmak amacıyla acil iniş yaptığını ve kendisinin ve ekibinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Paşinyan ayrıca, helikopterlerinin emniyetle karaya indiğini ve durumun kontrol altında olduğunu ekledi. Bu olay, bölgedeki kötü hava koşullarının seyahat ve ulaşım üzerindeki olası etkilerini yeniden gündeme getirdi.

Helikopterin Vanadzor Stadyumu’na acil iniş yaptığını kaydeden Paşinyan, “Sevgili dostlar, her şey yolunda. Kötü hava koşulları nedeniyle helikopterimiz Vanadzor’a planlanmayan bir iniş yaptı. Yolculuğumuza arabayla devam ederiz” mesajını paylaştı.

Paşinyan, helikopterin acil iniş yaptığını gösteren videoyu da sosyal medya hesabından yayınladı.

Exit mobile version